Teo Trandafir, mesaj dur de sărbători. "Face cineva ceva radical?"

Teo Trandafir
Teo Trandafir

 Teo Trandafir a dovedit încă o dată că este o persoană sinceră.

Sătulă să vadă aceleași știri la televizor, aceleași subiecte abordate în emisiuni și aceeași atitudine la români, îndrăgita prezentatoare TV a răbufnit și a postat un mesaj dur la adresa tuturor oamenilor care se plâng că s-au îngrășat de sărbători, dar nu fac nimic în sensul acesta.

"Toată lumea se uită la emisiunile de slăbit, cu slăbit, e ceva… un fenomen, o cale, un trend. Dacă faci o rubricuță de slăbit, iese cu scântei, zeci de comentarii, unii te vor vegetarian, uneori te vrei și tu, te visezi mai ușor cu măcar câteva kilograme, cât să ți se vadă frumusețea de ochi… Și… e aproape Anul Nou. Îi aud încă pe știriști comentând cam așa “Pofticioșii s-au îndestulat”… sau “sute de kilograme de vin, carne”…

Nu mai zic, că știu că știți. Porci sacrificați, minunat, pomana, parastasul, umplem spitalele ca în fiecare an, de parca nimic din toate astea nu s-ar fi petrecut și în urmă cu un an sau doi sau douăzeci. Până în februarie, încep cei cu pastilele de slăbit. “Ești îngrijorat… în legatură cu kilogramele acumulate în perioada de Sărbatori?”

Și tot așa. An dupa an. Minunat. Și la anul, când venim, tot așa să ne gasim. Face cineva ceva radical în legatură cu sanatatea lui? Cu viața lui? Măcar asa, de nervi și de supărare, când își citește analizele? După o mie de greșeli, e cineva în stare să le îndrepte? Că eu, da!", a scris Teo Trandafir pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel