Teo Trandafir RUPE tăcerea: Am uitat cum mă cheamă! Am început să mă RĂZBUN! Și-a iertat tatăl? "Un MONSTRU"

Teo Trandafir
Teo Trandafir

Teo Trandafir a vorbit despre tatăl ei, după momentele tensionate dintre ei, în perioada în care vedeta trecea prin momente cumplite, internată într-un spital din Viena.

Teo Trandafir a vorbit despre relația cu tatăl ei și a fost întrebată dacă l-a iertat pe tatăl ei. 

"Un copil care nu-și iartă părinții este un monstru, pentru că va veni momentul acela în care va trebui să-i spun la revedere și el nu o să mă mai audă. Eu în vremea respectivă eram atât de înverșuantă pentru că nu știam dacă viața mea va mai fi la fel. După ce am plecat de la Viena eu nu mai înțelegeam nimic. Am suferit cinci anestezii generale într-o lună jumate.

Am uitat lucruri, oameni, întâmplări, fapte, piese... numele meu. Am uitat cum mă cheamă! Am uitat să vorbesc! Am făcut afazie. Și mi-am dat seama că eu niciodată nu voi mai fi ce am fost. Și am început să mă răzbun pe toată lumea, inclusiv pe tata care m-a făcut așa. Oricine era de vină în afară de mine. Așa a fost să fie.

Am luptat mai mult, am iertat mai mult și am înțeles că acuzele și degetele îndreptate împotriva altora nu folosesc la nimic. Mi-am rupt degetul și am preferat să nu mai fac asta niciodată", a declarat Teo Trandafir, la Kanal D. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel