Teo Trandafir: Mi-era frică de cât de proastă deveneam în prezența lui

Doina Gradea, fosta asistentă personală a lui Adrian Sîrbu, a vorbit despre venirea lui Teo Trandafir la Pro TV și despre cum actuala vedetă Kanal D și Mircea Badea ar fi fost refuzați de Sîrbu. 

Teo Trandafir a explicat că lucrurile nu au stat nici pe departe așa cum a povestit Doina Gradea. Vedeta Kanal D i-a transmis Doinei Gradea că nu de la Antena 1 pleca atunci când a bătut la ușa lui Adrian Sîrbu împreună cu Mircea Badea, ci de la tele 7 abc.

"Nu de la Antena veneam prima oara, Doina, draga mea vecina și pe viata prietena draga. De la tele 7 abc. De foame. Mircea îmi era frate și mama și tata și tot. Și datorita lui sunt azi cine sunt, loialitatea lui neconditionata m-a întărit, an du‎pa an după an. Am făcut emisiuni în ORICE condiții împreună. Ne leagă mii de dimineți în care ne priveam în ochi la cinci. Dar am plecat, împreună, ca nu mai puteam de rușine și frig interior. De la tele 7 abc", a scris Teo Trandafir pe blogul său.

Același lucru a fost precizat și de Mircea Badea în emisiunea sa. "Eram la Tele 7 și muream de foame", a povestit Mircea Badea.

Doina Gradea a scris, în text, că Teo și Mircea "vor să plece de la Antena pentru că nu mai pot lucra în condițiile de acolo".

Teo Trandafir confirmă în parte spusele Doinei Gradea, mai puţin partea cu salariul. "Ce mi s-a părut curios, recitînd toate postările Doinei, frumos aşezate, altminteri, e revenirea, un pic îngrijorătoare, la salariile celor vizaţi. Că-i una sau unul, Doina măsoară ca-n pahare Berzelius, salariile, la care, ca important om în Pro, avea acces. Eu n-aş fi făcut asta, personal. Dar poate greşesc eu. Că cineva o are mai mare decât altcineva, vorbim de leafă, e deja o chestiune aproape intimă", a scris vedeta pe blogul ei. 

Teo Trandafir, despre Adrian Sîrbu

"Niciodată n-am ascuns sentimentele care ma leagă de salvatorul destinului meu personal și profesional. Nu mai țin minte începuturile noastre, pentru ca eram lesinata de frica, în fata lui. Are dreptate Doina. Muream acolo. Dar nu pentru ca era el dur! Nuuuu! Eu eram paralizata de concizia lui, de eficienta lui de motor supersonic. Mi-era frica de cât de proasta deveneam în prezenta lui Adrian Sirbu, care ma intimidează în continuare prin incontestabilitatea geniului sau. Eu geniu nu mai văzusem. E greu. Greu cu ele", a mai notat Teo Trandafir.

VEZI ȘI: Mircea Badea rupe misterul: M-a sunat Adrian Sârbu-VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel