BBC Entertainment România se închide de la 1 ianuarie 2016

Veste tristă pentru fanii televiziunii BBC Entertainment România. Potrivit unui comunicat al BBC Worldwide, BBC Entertaiment se închide în Europa Centrală și de Est, din prima zi a anului 2016, inclusiv în România.

"BBC Worldwide a dezvăluit în 2013 o nouă strategie globală concentrată pe trei zone de interes în care compania este recunoscută pentru conținutul de înaltă calitate: premium drama, factual și factual entertainment. Acest lucru a dus la lansarea unor branduri globale noi – BBC First, BBC Earth și BBC Brit – care să se alăture BBC World News" se arată în comunicatul postat pe pagina de internet a televiziunii, potrivit România TV.

Totodată, compania mulțumește publicului BBC Entertaiment și precizează că "pe măsură ce noile canale BBC se dezvoltă și în anumite zone înțelegerile de difuzare se apropie de sfârșit, atenția BBC Worldwide se îndreaptă acum către noile branduri: BBC First, BBC Earth și BBC Brit. Europa Centrală și de Est rămâne o prioritate pentru BBC Worldwide. Continuăm să investim în prezența noastră în această regiune și am lansat recent brand-ul factual premium BBC Earth în România, Ungaria și Slovenia. BBCWorldwide are parteneriate puternice cu emițătorii locali free to air, rețelele Pay TV și platformele digitale din regiune. Multe din programele BBC vor putea fi urmărite în continuare în Europa Centrală și de Est prin acești furnizori de date", se precizează în documentul citat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel