Telegondola din Mamaia s-a defectat. Oamenii blocaţi au sunat la 112

Facebook Telegondolă Mamaia
Facebook Telegondolă Mamaia

Telegondola din Mamaia s-ar fi defectat joi seară, iar oamenii au rămas blocaţi la zeci de metri deasupra pământului. 

Telegondola din Mamaia s-a blocat, la un moment dat, în jurul orei 21.20, iar oamenii au rămas blocaţi în gondole, la zeci de metri deasupra pământului.

Oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a cere ajutorul pompierilor.

Din fericire, după câteva minute, angajaţii telegondolei au reuşit să pună în mişcare cabinele printr-un sistem mecanizat, acţionat manual.

"În momentul de față cabinele telegondolei s-au pus în miscare. Se acționează manual sistemul mecanizat al telegondolei, sunt persoane care coboară din prima cabina în acest moment, conștiente, cooperante", se arată într-o informare a reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, conform Antena3.

Şi Târgovişte va avea telegondolă 

Construirea telegondolei din Târgoviște  a primit avizul Consiliului Județean, în ședința de marți, proiectul fiind eligibil pentru accesarea de fonduri europene.

Membrii Consiliului Judeţean Dâmbovița au aprobat, cu unanimitate de voturi, proiectul pentru realizarea telegondolei urbane. Aceasta va funcţiona între Curtea Domnească dinTârgovişte şi Mănăstirea Dealu, care se găseşte pe raza comunei Aninoasa.

În şedinţa de ordinară, preşedintele CJ, Corneliu Ştefan, a precizat că investiţia va fi realizată de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, în parteneriat cu UAT-urile care iau parte la acest proiect. Acestea sunt: municipiul Târgovişte, comuna Aninoasa şi comuna Răzvad, potrvit jurnaldedambovita.ro.

Corneliu Ştefan a declarat că proiectul este eligibil pentru accesarea de fonduri europene. ,,Această investiţie va fi realizată de Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Este un proiect pe care ni l-am asumat. Va realizat evident şi în parteneriat. Vreau să vă informez că şi municipiul Târgovişte, şi comuna Aninoasa, chiar şi comuna Răzvad se vor regăsi în zona urbanistică funcţională, care este o condiţie obligatorie pe viitorul Program Operaţional Regional pentru a atrage bani la capitolul de turism, pentru această investiţie"

Reamintim că din luna iulie 2020, Turnul Chindiei, ruinele Bisericii Paraclis şi Biserica Domnească Mică „Sf. Vineri” au intrat într-un  proces de restaurare și conservare realizat de Consiliul Județean Dâmbovița din fonduri europene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel