Teatrul "Ion Creangă", spectacole şi ateliere pentru copii, online - PROGRAM

Ateliere, jocuri şi poveşti cu Teatrul Ion Creangă.

Când sala de spectacol se închide, personajele şi poveştile găsesc o nouă modalitate de a ajunge la noi! Începând din această săptămână, Teatrul Ion Creangă se joacă ONLINE. Ateliere, jocuri şi poveşti cu tâlc aşteaptă să fie descoperite pe pagina Facebook.com/TeatrulIonCreanga, spaţiul virtual unde prind viaţă surprizele puse la cale de eroii năzdrăvani, dar şi de spiriduşii care li se alătură, în pragul sărbătorilor de iarnă.

- Ateliere de bricolaj cu idei năstruşnice, alături de personaje îndrăgite din spectacole, dar şi ateliere de decoraţiuni şi ornamente pentru Crăciun pot fi urmărite în seria Unu, doi, construieşte cu noi! Atelierele sunt recomandate copiilor cu vârsta peste 4 ani, iar lista de activităţi este actualizată cu noi ateliere lansate în fiecare săptămână. Primele 3 ateliere, realizate cu ajutorul simpaticei Riţa-Veveriţa (interpretată de Andra Mirescu) sunt deja disponibile online, pentru a pune la încercare dexteritatea şi creativitatea copiilor.

- Antrenarea inventivităţii celor mici este de asemenea importantă! Cea de-a doua serie online, intitulată Unu, doi, joacă-te cu noi!, aduce propuneri de jocuri şi exerciţii care activează imaginaţia şi garantează distracţia. Explicate şi demonstrate de actorii Teatrului Ion Creangă, activităţile se pot realiza atât în grupuri mici (şi foarte mici), cât şi cu participarea întregii familii, pentru copiii care vor să-şi invite la joacă părinţii, fraţii şi bunicii. Primul joc, "Hai-hui cu Statui prin oraşul emoţiilor", va putea fi urmărit începând de duminică, 6 decembrie.

- Pentru cei cărora li se face dor de poveşti la ora la care Moş Ene se apropie de gene, programul online al Teatrului Ion Creangă propune o audiţie sau vizionare mai puţin obişnuită. Seria Poveşti cu tâlc, eroi şi zmei aduce laolaltă un povestitor talentat şi un ilustrator inspirat care transpun în cuvinte şi desene o poveste clasică. Primul basm ilustrat din serie - "Stan Bolovan", după Ioan Slavici, în lectura lui Cosmin Seleşi şi cu ilustraţii de Mihai Verbiţchi âˆ' soseşte în ghetuţele electronice vineri, 4 decembrie, pentru a fi descoperit în tihnă în ajun de Moş Nicolae.

PROGRAM 04 - 11 decembrie
@ FB.com/TeatrulIonCreanga

Vineri, 04 decembrie

Poveşti cu tâlc, eroi şi zmei - Stan Bolovan, după Ioan Slavici
Cu: Cosmin Seleşi şi Mihai Verbiţchi

Duminică, 06 decembrie

Unu, doi, joacă-te cu noi! - Hai-hui cu Statui prin oraşul emoţiilor
Cu: Andra Mirescu

Luni, 07 decembrie

Unu, doi, construieşte cu noi! - Brăduţul de Crăciun
Atelier de decoraţiuni din hârtie, cu: Carmen Palcu

Miercuri, 09 decembrie

Unu, doi, construieşte cu noi! - Minifigurine-festive: Moş Crăciun (Partea I)
Atelier de decoraţiuni din hârtie, cu: Carmen Palcu

Vineri, 11 decembrie

Unu, doi, construieşte cu noi! - Minifigurine festive: Îngeraşi (Partea a II-a)
Atelier de decoraţiuni din hârtie, cu: Carmen Palcu

Toate activităţile pot fi urmărite ONLINE, pe FB.com/TeatrulIonCreanga, în secţiunea VIDEOS, şi pe canalul de Youtube al Teatrului Ion Creangă, programul fiind actualizat constant pe parcursul lunii decembrie cu noi activităţi pentru fiecare serie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel