Teatru la cafeneaua Godot

noi-4-ca-fiecare
noi-4-ca-fiecare

Godot Café Teatru își așteaptă spectatorii la “Noi 4”, spectacolul Asociației “Teatrul nu e o clădire”, vineri, 30 martie, de la ora 21:30, pentru a trăi mai plăcut și mai intens un sfârșit de săptămână în compania unoar artiști ”cam prea talentați”.

”Noi 4”, după un scenariu de Lia Bugnar, în regia Dorinei Chiriac, dar și în interpretarea lor alături de Maria Obrețin și Ilinca Manolache, pe muzica Adei Milea, este o piesă țăcănită și iremediabil simpatică, care îi va oferi publicului ocazia să râdă până va da în plâns, să rămână pe gânduri până nu mai are stare și să se mire că poate fi surprins într-un mod atât de simplu și adevărat.

Bucureștenii care sunt dornici de aplauda la scenă deschisă o piesă despre existențe care nu își aparțin pe de-a-ntregul, fie că sunt în rol sau în exteriorul lui, despre așteptări, iluzii și deziluzii, despre haz și tristețe, imaginație, realitate, simplitate și profunzime sunt așteptați, v.

Cu personajele si actritele care compun “NOI 4” redescoperi trairi despre care poate ai uitat ca iti sunt la indemana, dar si talent si tehnineri seara la ”Noi 4” la Godot Café Teatru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel