TAXĂ pod SMS. Dragnea: INADMISIBIL! Totuși, mă întreb și eu...

Scutaru Cristina / 01 mai 2018 / 20:07 Salveaza PDF Comentarii

Liviu Dragnea a transmis un mesaj chiar de 1 Mai.

Liderul PSD a spus că a primit multe mesaje de la oameni care se întorceau de la mare, pe Autostrada Soarelui, care îi ziceau că nu pot plăti taxa de pod la Fetești prin SMS, deoarece sistemul nu funcționează. 

[citeste si]

După ce a relatat ce s-a întâmplat, Liviu Dragnea a pus o întrebare-cheie: "contractul dintre Compania de drumuri(CNAIR) și operatorii de telefonie mobilă nu conține și niște obligații de ambele părți?". Liviu Dragnea a mai declarat că este inadmisibil ca într-o astfel de zi aglomerată să existe probleme de acest fel.

Oamenii i-au scris președintelui PSD

"Am primit multe mesaje astăzi de la oameni care se întorceau de la mare, pe Autostrada Soarelui, că nu pot plăti taxa de pod la Fetești prin SMS, deoarece sistemul nu funcționează. Mi se pare inadmisibil ca într-o zi cu trafic atât de intens pe autostradă să existe probleme cu sistemul de plata. Totusi, mă întreb și eu, contractul dintre Compania de drumuri(CNAIR) și operatorii de telefonie mobilă nu conține și niște obligații de ambele părți? Cetățenii care nu au nicio vină nu trebuie protejați?", a transmis Liviu Dragnea. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29