Tatiana Niculescu Bran nu are televizor de opt ani. Reacția lui Ciutacu

Tatiana Niculescu Bran, fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis, a dezvăluit că de opt ani... nu mai are televizor.

"Am fost la țară, la un unchi de-al tatei", îmi povestește un prieten. "Trăiește ca vai de lume, într-o dezordine și mizerie îngrozitoare, bea de stinge, dar știi ce ? Are în casă vreo trei televizoare: în camera în care doarme, la bucătărie și în sufragerie. Merg încontinuu, pe canale diferite."

Când aud povești din astea mă felicit că nu mai am televizor de 8 ani și nici nu-i duc dorul. Ce-ar fi să inițiem o campanie fb împotriva colectivizării minții, care să se cheme simplu: "fără televizor" și cei care se mai uită încă la televizor să-și reducă la jumătate timpul dedicat acestei activități? Ce ziceți?", a scris Tatiana Niculescu Bran pe Facebook.

Reacția jurnalistului Victor Ciutacu a venit imediat pe rețeaua de socializare.

"Patru luni de zile, în republică, a funcționat (și a fost plătită) ca purtător de cuvânt al președintelui o bizară care, după destituire, anunță cu mândrie că nu s-a mai uitat de 8 (opt) ani la televizor. Balamucu' de câini e deja poezie!", a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

VEZI ȘI: Tatiana Niculescu Bran, atac la adresa televiziunilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel