Tatăl unui tânăr implicat într-un scandal, împușcat în plină stradă la Constanța

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Tatăl unui tânăr implicat într-un conflict pe stradă a fost împușcat cu bile de la un pistol de tip airsoft. 

Polițiștii Secției 4 din Constanța au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că un bărbat ar fi fost împușcat cu un pistol cu bile în plină stradă.  Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că incidentul a avut loc la intersecția străzilor Bravilor cu Luptători din municipiu, în urma unui conflict spontan între trei tineri. 

”La un moment dat, când tatăl unuia dintre aceștia ar fi intervenit, un tânăr ar fi tras asupra bărbatului, de 45 de ani, cu un pistol airsoft cu bile. Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate. Precizăm faptul că victima își rezervă dreptul de a depune plângere în termenul legal de 90 de zile”, se arată într-un comunicat de presă. 

Ancheta este în plină desfășurare, polițiștii Secției 4 continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul și a identificării persoanelor implicate, în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel