Tăiere ilegală de lemne, depistată cu elicopterul MAI

Foto: Inspectoratul General de Aviatie al M.A.I.
Foto: Inspectoratul General de Aviatie al M.A.I.

Echipajul elicopterului IAR 316B nr. 106, aflat în dotarea Unității Speciale de Aviație Caransebeș, în cooperare cu efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Hunedoara, au desfășurat o acțiune de supraveghere aeriană în scopul identificării și depistării defrișărilor ilegale de pe raza județului Hunedoara.

"Pe timpul misiunii de zbor din 13 aprilie, desfășurată în zona comunei Dobra, județul Hunedoara, a fost observat un ansamblu de vehicule pe care era încărcat material lemnos, în interiorul fondului forestier.

După ce elicopterul a aterizat, colegii jandarmi, împreună cu personal din cadrul Gărzii Forestiere, au procedat la verificarea documentelor privitoare la materialul lemnos transport, ulterior fiind întocmite actele de sesizare pentru comiterea infracțiunii de tăiere fără drept de arbori din fondul forestier.

Acțiunile de patrulare aeriană deasupra zonelor împădurite vor continua și în perioada următoare, având drept scop atât prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de material lemnos, cât și recunoașteri specifice ale reliefului caracteristic județului Hunedoara", transmite Inspectoratul General de Aviatie al MAI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel