Suspendare Coldea. Ponta atacă VIRULENT jurnaliștii cu epoleți

Victor Ponta a lansat un atac la "jurnaliștii cu epoleți" și a spus că sistemul se regrupează și cere ajutor din străinătate după suspendarea lui Florian Coldea.

"SISTEMUL SECURIST din Romania a ajuns din nou la momentul 2012 - cand are Parlamentul, Guvernul si, mai ales, majoritatea poporului roman impotriva face apel la sprijinul extern!!!

Doamna Ioana Ene Dogioiu ( alaturi de Dan Tapalaga) sunt unanim considerati si acceptati ca "vocea oficiala a Sistemului" - Ion Cristoiu ii numeste "jurnalistii cu epoleti" / alti jurnalisti si oamenii politici le spun "Gazeta de perete a SRI" sau "vocea scrisa a lui Coldea" - putin important acum!

Azi Doamna Ene Dogioiu ( nici macar nu este numele real ci doar un pseudonim) anunta trecerea la ultima faza a razboiului cu poporul roman - si sigur cu Guvernul si Parlamentul - solicitarea de interventie externa pentru a salva SISTEMUL!

Cine isi aduce aminte de istorie constata ca apelul seamana izbitor cu cel facut de propagandistii Partidului Comunist din Ungaria in 1956 catre " Marele Frate" URSS care trebuia sa trimita "forte eliberatoare" impotriva "turbulentilor" care vor sa "schimbe orientarea politica a tarii" - cu singura deosebire ca acum in loc de URSS apelul este adresat catre SUA ( de altfel atitudinea domnului Ambasador Hans Klemm este surprinzator de asemanatoare celei a Ambasadorului URSS la Budapesta in 1956)!

Momentul 2012

Ca sa nu credem insa ca este doar istorie mi-am amintit de anul 2012 in Romania! Si atunci "propagandistii Sistemului" aveau acelasi apel catre fortele "eliberatoare" / atunci oficial trebuia salvat Traian Basescu - acum trebuie salvat Klaus Iohanis/ de fapt si in 2012 si in 2017 trebuie salvat SISTEMUL!

O sa caut si voi publica in cateva ore scrisoarea pe care am primit-o atunci de la Doamna Hillary Rodham Clinton - Secretarul de Stat al SUA / deoarece nici Doamna Clinton nici eu nu mai avem o pozitie publica in stat consider ca acea scrisoare este pur si simplu un document istoric!

Metodele si situatia seamana izbitor cu anul 2012/ intrebarea este daca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au invatat din greselile si slabiciunile omenesti ale lui Crin Antonescu si ale mele?", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel