Suspendare Coldea. Ponta atacă VIRULENT jurnaliștii cu epoleți

Victor Ponta a lansat un atac la "jurnaliștii cu epoleți" și a spus că sistemul se regrupează și cere ajutor din străinătate după suspendarea lui Florian Coldea.

"SISTEMUL SECURIST din Romania a ajuns din nou la momentul 2012 - cand are Parlamentul, Guvernul si, mai ales, majoritatea poporului roman impotriva face apel la sprijinul extern!!!

Doamna Ioana Ene Dogioiu ( alaturi de Dan Tapalaga) sunt unanim considerati si acceptati ca "vocea oficiala a Sistemului" - Ion Cristoiu ii numeste "jurnalistii cu epoleti" / alti jurnalisti si oamenii politici le spun "Gazeta de perete a SRI" sau "vocea scrisa a lui Coldea" - putin important acum!

Azi Doamna Ene Dogioiu ( nici macar nu este numele real ci doar un pseudonim) anunta trecerea la ultima faza a razboiului cu poporul roman - si sigur cu Guvernul si Parlamentul - solicitarea de interventie externa pentru a salva SISTEMUL!

Cine isi aduce aminte de istorie constata ca apelul seamana izbitor cu cel facut de propagandistii Partidului Comunist din Ungaria in 1956 catre " Marele Frate" URSS care trebuia sa trimita "forte eliberatoare" impotriva "turbulentilor" care vor sa "schimbe orientarea politica a tarii" - cu singura deosebire ca acum in loc de URSS apelul este adresat catre SUA ( de altfel atitudinea domnului Ambasador Hans Klemm este surprinzator de asemanatoare celei a Ambasadorului URSS la Budapesta in 1956)!

Momentul 2012

Ca sa nu credem insa ca este doar istorie mi-am amintit de anul 2012 in Romania! Si atunci "propagandistii Sistemului" aveau acelasi apel catre fortele "eliberatoare" / atunci oficial trebuia salvat Traian Basescu - acum trebuie salvat Klaus Iohanis/ de fapt si in 2012 si in 2017 trebuie salvat SISTEMUL!

O sa caut si voi publica in cateva ore scrisoarea pe care am primit-o atunci de la Doamna Hillary Rodham Clinton - Secretarul de Stat al SUA / deoarece nici Doamna Clinton nici eu nu mai avem o pozitie publica in stat consider ca acea scrisoare este pur si simplu un document istoric!

Metodele si situatia seamana izbitor cu anul 2012/ intrebarea este daca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au invatat din greselile si slabiciunile omenesti ale lui Crin Antonescu si ale mele?", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel