Surpriză uriașă pentru Andi Moisescu, înainte de ziua lui

Andi Moisescu a avut parte de o surpriză uriașă, cu două zile înainte de 26 octombrie, dată la care juratul de la „Românii au talent” va împlini 41 de ani.

[caption id="attachment_381891" align="alignleft" width="310"] foto: tvmania.ro[/caption]

Prezent la „Serile FJSC”, unde sute de studenți s-au îngrămădit pentru a-l asculta, Andi Moisescu a avut parte de o surpriză din partea organizatorilor. La finalul evenimentului, prezentatorul de la PRO Tv a primit o carte scrisă de Antonio Momoc și Zoltan Rostas și un tricou personalizat, pe care apare imprimat următorul mesaj: „În vreme de criză, jurnaliștii adevărați sunt tot mai puțini. Dar jurnalismul nu este deloc o profesie pe cale de dispariție”.

Mai mult, toți cei prezenți în sală i-au cântat „La mulți ani!”.

Întrebat cum va petrece de ziua lui, Andi Moisescu a răspuns:

„În urmă cu ceva timp, i-am mutat pe cei doi copii dintr-o cameră în două, dar nu am apucat să terminăm. Astfel că, în prima parte a zile mă voi ocupa de asta, alături de soția mea. După care, seara vom merge la o altă aniversare. Suntem invitați de o colegă de grădinița a unui copil, la ziua ei. Vă spun atât: "Trăiți acum pentru voi, cât sunteți tineri! Pentru că, după ce apar copiii, veți trăi doar pentru ei"”, a venit răspunsul omului de televiziune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel