Barbu, Turcan și Igaș vor monitoriza ministerele USL

sulfina
sulfina

PDL va începe monitorizarea guvernului Ponta, prin comisiile  de monitorizare din componența cărora vor face parte  foştii miniştrii din guvernele Boc, dar nu numai, astfel Sulfina Barbu se va auto-propune în comisia de Mediu, Alexandru Nazare la cea de Transporturi, iar Raluca Turcan la Educaţie.

 Vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu se va auto-propune în comisia PDL de Mediu pentru a monitoriza acest minister, fiind întrebată în acest sens. ,,Am ales Mediu pentru că acolo este expertiza mea profesională şi consider că sunt bine pregătită pentru domeniul acesta", a precizat aceasta pentru NewsIn.

 La rândul său, Radu F. Alexandru a afirmat că va face parte din Comisia de Cultură deoarece îşi desfăşoară ,,de o viaţă" activitatea în acest domeniu şi expertiza pe care o are îi dă posibilitatea să îşi exprime un punct de vedere propriu.

 Fostul ministru Traian Igaş a declarat la rându-i pentru NewsIn că dacă se va merge într-adevăr pe auto-propuneri în comisiile de monitorizare a Executivului, atunci el va opta pentru cele de Interne şi Administraţie, domenii în care a fost şi ministru. ,,Urmează să avem o discuţie în BPN şi să desemnăm acei oameni care pot monitoriza. Sigur dacă este să monitorizez unul dintre ministere e ministerul de Interne şi ministerul de Administraţie unde am fost titular un an jumate. Dacă mergem pe auto-propunere atunci sigur că aici aş excela pe cele două ministere", a punctat vicepreşedintele PDL.

Daniel Buda a spus că nu este neapărat nevoie să facă parte din vreo comisie, deoarece el oricum va supraveghea tot ce înseamnă zona de justiţie. Petru Movilă a declarat pentru NewsIn că se va auto-propune în comisia care monitorizează ministerul Sănătăţii, deoarece cunoaşte bine sistemul.

Gheorghe Ialomiţianu a afirmat că indiferent dacă va face parte din vreo comisie sau nu, el va monitoriza tot ce înseamnă partea de politică fiscală şi bugetară, deoarece acesta este şi domeniul în care a fost ministru. ,,Chiar dacă o să fac parte sau nu, eu o să spun ceea ce cred despre politica fiscală, bugetară a Guvernului Ponta", a precizat democrat-liberalul.

Andreea Paul a susţinut într-o declaraţie acordată NewsIn că este desemnată să se ocupe de problematica bugetului, aşadar va face parte din această comisie de monitorizare a guvernului. ,,Eu deja sunt desemnată alături de domnul ministru Videanu pentru a ne ocupa de buget, aşadar pe cale de consecinţă voi face acelaşi lucru şi în comisiile de specialitate", a punctat democrat-liberala.

 De asemenea, surse din conducerea PDL au declarat pentru NewsIn că vicepreşedintele partidului Raluca Turcan se va auto-propune în comisia de Educaţie, deoarece în calitate de deputat ea este şi membru al acestei comisii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel