"Suleyman Magnificul", veste neașteptată pentru fanii serialului

Producătorii celui mai îndrăgit serial difuzat în acest moment în România au luat o decizie șoc referitore la "Suleyman Magnificul".

Filmările serialului au intrat pe ultima sută de metri. Cu câteva săptămâni înainte de tragerea ultimului cadru, conducerea revistei GQ Turcia a hotărât să dedice cel mai recent număr al publicației actorilor serialului, informează enational.ro

Astfel, principalii actori din "Suleyman Magnificul" s-au mutat cu arme și bagaje de la Topkapi într-un studio foto. Nouă dintre actorii care au jucat în cel de-al patrulea sezon al serialului au fost protagoniștii unui pictorial care a apărut în paginile celui mai recent număr al revistei GQ, ediția turcă. 

Îmbrăcați la "patru ace",  cei nouă bărboși magnifici s-au distrat ca în vacanță. Fanii serialului au fost entuziasmați de fotografiile  Sultanului. „Acesta este omul care și-a ucis copiii?", s-au întrebat unii când au dat cu ochii de imaginile  în care actorul Halit Ergenc se veselește alături de copiii lui din film, dintre care doi uciși la comanda lui (Mustafa și Baiazid), unul mort de inimă rea (Cihangir), iar celalalt ajuns pe tron (Selim). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel