Suleyman Magnificul: Prințul Mustafa decide soarta Sultanului

Sultanul Suleyman  este foarte dezamagit de comportamentul fiului sau, Printul Mustafa si ii reproseaza acestuia ca de fiecare data cand greseste, vine sa isi ceara iertare dar continua sa sfideze cuvantul sau, asa cum a facut si atunci cand s-a cununat cu Mihrunisa.

Mai mult, Suleyman isi atentioneaza fiul ca este ultima data cand este iertat.

Mustafa, vizibil afectat de vorbele spuse de catre Suleyman, se retrage in sangeac. La scurt timp de la incidentul cu tatal sau, Mustafa afla ca acesta este in mare pericol. Cand aude ca una dintre garzile lui Elkas Mirza (Pamir Pekin), viitorul cumnat al Sultanului, va atenta la viata tatalui sau, Mustafa este socat. Spre mirarea sa, insasi Sultana Mahidevran, mama sa, il sfatuieste sa lase soarta sa isi urmeze cursul in ceea ce-l priveste pe Suleyman.

Citește și: "Suleyman Magnificul", pe primul loc în preferințele românilor

Insa, nimeni nu stie ca atentatul la viata Sultanului este numai prima dintre actiunile radicale ale sustinatorilor din umbra ai Printului Mustafa la tron.

Daca Mustafa va permite ca tatal sau sa fie ucis, astfel ca el, conform normelor, sa urce pe tron, puteti afla astazi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul-fenomen "Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii", numai la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel