Suleyman Magnificul și-a adjudecat, joi, mediul urban

Suleyman Magnificul se bate cu Las Fierbinți pentru audiență. Joi seara,  la a doua difuzare în această zi, Kanal D a fost pe prima poziție la orașe, iar la nivel național, pe publicul comercial, serialul turcesc a fost pe locul doi.

În a două săptămână de când s-a schimbat difuzarea, Suleyman Magnificul se pare că și-a recâștigat supremația în ceea ce privește audiența. 

Pe intervalul în care serialul turcesc  s-a intersectat cu Las Fierbinți, Kanal D a fost pe locul doi, pe toate targeturile.

După Las Fierbinți, conducerea topului a fost preluată de Antena 1, cu Next Star, iar sultanul a fost tot pe locul doi.

La nivelul întregii țări, serialul Suleyman Magnificul a fost urmărit de 1,6 milioane de telespectatori pe minut. Pe intervalul de difuzare, Kanal D a fost pe poziția a doua, după Pro TV, care avea o medie de aproape 1,9 milioane de telespectatori, scrie paginademedia.ro.

La nivel urban, Sultanul a fost pe prima poziție, cu peste 900.000 de telespectatori media pe minut pe interval, față de 860.000 de persoane la Pro TV.

Pe targetul comercial, Suleyman a fost urmărit de 336.000 de telespectatori între 18 și 49 de ani. A fost pe locul doi, după Pro TV, cu 542.000 de persoane. De notat că, indiferent de intervalul de difuzare, seara de joi este a Pro TV pe targetul comercial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel