Suleyman Magnificul: După 15 ani, Sultanul simte că trăiește din nou

Suleymanul nu contenește căutările iubitei sale sotii, Hurrem. Timpul trece, iar acesta rămâne cufundat într-o tristețe fără margini. Faptele și moartea surorii sale, Sultana Hatice, i-au adâncit durerea sufletească, însă Mihrimah nădăjduiește într-o minune care să îi redea tatalui său dorința de viață.

Rustem Pasa  întețește paza pentru siguranța Prințului Mehmet, însă slujitorul acestuia, Ilyas, care este și spionul Sultanei Mahidevran, se apropie cu pași repezi de realizarea celei mai mare dorințe a acesteia, uciderea lui Mehmet.

Suleyman pleacă în expediție, iar Palatul rămâne în grija Sultanei Mihrimah. Aceasta interzice intrarea în Serai a Sultanei Șah ca apoi, la scurt timp, să o izgonească pentru totdeauna din Palat. În timpul unui exercițiu de luptă, Mehmet sufera un mic accident iar slujitorul sau, Ilyas, profită de apariția unei boli cumplite pentru a duce la capat ordinul dat de Mahidevran. Cand nimeni nu se mai așteapta ca Sultanul să își revină vreodată din cumplita suferință în care se află, se întamplă o minune.

Cum reușește Mihrimah să distrugă planurile dușmanilor de moarte ai mamei sale, ce Sultană va reuși să îl lovească direct în inimă pe Suleyman și cine este cea care îl va face pe Sultan să simtă, din nou, că traiește, aflațti astăzi, urmărind un nou episod din serialul "Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii", de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Suleyman Magnificul: Schimbare importantă - Cine e noua Hurrem

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel