Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail [email protected] și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

Sufleu de cartofi cu cașcaval. Ideea perfectă pentru joi: rețeta

Sufleul de cartofi cu cașcaval este oricând o idee bună. Rețeta te va cuceri. Iată cum se prepară.

Ingrediente

- 2 cartofi medii (cca 400 g)

- 4 ouă

- 150 g caşcaval

- 50 ml lapte

- sare, piper

- 1 linguriţă pătrunjel

Cum se prepară

Fierbe cei doi cartofi cu apă suficientă şi un praf generos de sare, până ce pot fi pătrunşi cu uşurinţă, potrivit retetepractice.ro. În răstimp, separă ouăle şi bate albuşurile cu un praf de sare. Separat, combină gălbenuşurile cu cartofii zdrobiţi, apoi adaugă caşcavalul, laptele, sarea şi piperul.

Încorporează albuşurile bătute spumă până se ţin de tel, folosind o spatulă, cu mişcări de jos în sus. Toarnă compoziţia în forme mici rotunde de porţelan sau în forme de brioșe unse cu unt. Umple formele până sus, apoi dă-le la cuptor la 220 grade pentru 15-20 minute, sau până când se rumenesc şi se umflă considerabil.

Serveşte sufleul de cartofi presărat cu câteva fire de pătrunjel tocat, după ce preparatul s-a răcit puţin.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


nxt.24
YesMy