Subvenții căldură. Cererile pot fi depuse

Locuitorii sectoarelor 1 şi 3 pot depune cererile în vederea obţinerii subvenţiei pentru încălzirea locuinţei.

Locuitorii sectoarelor 1 şi 3 pot depune cererile pentru subvenţia la căldură începând de luni, potrivit autorităţilor locale.

'Subvenţia pentru încălzirea locuinţei se asigură pentru sezonul rece, respectiv perioada 1 noiembrie 2018 - 31 martie 2019, în conformitate cu OUG nr. 27/2013 şi OUG nr. 70/2011, privind măsurile de protecţie socială în perioada sezonului rece, în baza cererii - declaraţie pe propria răspundere pentru acordarea unor drepturi de asistenţă socială, însoţită de o serie de acte doveditoare', se precizează într-un comunicat al Primăriei sectorului 3.

Beneficiarii

Beneficiarii pentru acordarea subvenţiei pentru încălzirea locuinţei cu energie termică sunt familiile cu un venit mediu lunar pe membru de familie cuprins între 0 şi 786 de lei şi persoanele singure cu un venit între 0 şi 1.082 de lei/lună, iar beneficiarii pentru acordarea subvenţiei pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale, lemne şi combustibili petrolieri sau energie electrică sunt familiile cu un venit mediu lunar pe membru de familie cuprins între 0 şi 615 lei şi persoanele singure cu un venit între 0 şi 615 lei/lună.

Cererile şi declaraţia pe propria răspundere, însoţite de actele doveditoare, se depun la sediul DGASPC Sector 3 din bd. 1 Decembrie 1918 nr. 12-14, camera 19, etaj 2, de luni până joi, în intervalul orar 9,00-15,00. Primăria sectorului 3 reaminteşte că, pentru a veni în sprijinul persoanelor care beneficiază de subvenţie, acestea pot ridica formularele necesare întocmirii dosarului de acordare a ajutorului de încălzire şi depune cererile însoţite de actele doveditoare prin intermediul asociaţiilor de proprietari sau locatari.

Informaţii suplimentare privind acordarea ajutoarelor de încălzire, formulare, cuantum şi condiţii se pot obţine la numărul de telefon 0372.126.100 interior 187 şi 202, la adresa de e-mail [email protected] sau vizitând pagina web www.dgaspc3.ro.

La rândul său, Primăria sectorului 1 a anunţat că locuitorii acestei zone administrative pot depune, începând tot cu 15 octombrie, cererile pentru ajutoarele de căldură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel