Studiu: 200 de grame de carne pe zi cresc riscul unei morți timpurii

Alexandru Ichim / 11 apr 2019 / 23:23 Salveaza PDF Comentarii
Carne
Descriere foto: Carne

Un nou studiu arată că mâncarea a 200 de grame de carne în fiecare zi duce la creșterea riscului de a deceda mai repede. 

Cercetătorii care au realizat studiul susțin că mâncatul a șase felii de slănină, trei cârnați sau o friptură, crește riscul unei morți timpurii, scrie dailymail.co.uk

Conform studiului, bărbații care au mâncat mai mult de 200g de carne pe zi au cu 23% mai multe șanse să moară în următorii 20 de ani decât cei care au consumat mai puțin de 100g.

Majoritatea bărbaților au mâncat în principal carne roșie, care a fost legată de boli de inimă, mai spun cercetătorii.

Vezi și: 

Orban: PNL va depune o moţiune de cenzură după alegerile europarlamentare

Orban, planul pentru dărâmarea Guvernului. Lucrurile pe care le-ar schimba dacă ar ajunge la putere


Te-ar putea interesa








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25