”Știuleții de porumb” protestatari, strânși și băgați în dubă de jandarmi

bagati-stiuletii-de-porumb-in-duba-jandarmii-au-luat-pe-sus-protestatarii-din-fata-ministerului-agriculturii-136886
bagati-stiuletii-de-porumb-in-duba-jandarmii-au-luat-pe-sus-protestatarii-din-fata-ministerului-agriculturii-136886

Mai mulți tineri au dorit, vineri, să sărbătorească Ziua Internaţională împotriva organismelor modificate genetic printr-un protest în fața Ministerului Agriculturii, doar că jandarmii au intervenit, i-au legitimat și i-au transportat la secție, chiar și pe cei costumați în știuleți de porumb.

Un grup de tineri ai organizaţiei Re-Generation au protestat pașnic în fața Ministerului Agriculturii, cerând demisia ministrului Agriculturii, Stelian Fuia, pe care l-au acuzat că reprezintă interesele industriei producătoare de organisme modificate genetic.

Doi protestatari, costumați în știuleți și purtând bannere pe care scria "Stop organismelor modificate genetic", au fost și ei săltați în dubă, stârnind indignarea celor prezenți la fața locului.

Deși ”știuleții” s-au dovedit a fi prea mari pentru duba jandarmilor, jandarmii au reușit să introducă tinerii costumați în dubă, mai mult, chiar și un jandarm, refuzând să răspundă la întrebările din jur: "Ridicaţi porumbul?"

Actualul ministru al Agriculturii, Stelian Fuia, a declarat, atunci când a recunoscut că a fost pregătit de compania Monsanto, cel mai mare producător de organisme modificate genetic din lume, în vederea postului său de director comercial al organizaţiei în România că, "Nu văd de ce nu ar fi cultivate organismele modificate genetic. Am consumat şi aş consuma oricând, dar în condiţii legale".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel