EXCLUSIV  Sprijin pentru Gemeni, multe evenimente pentru Fecioară, investiție serioasă pentru Pești. Previziuni complete

Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, astrolog, prezintă horoscopul zilnic.

Ca de obicei, horoscopul zilnic va fi difuzat începând cu ora 9.00. Rămâneți alături de noi!

 

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

 

Berbec

Ziua aceasta are nevoie de o planificare serioasă. Gândești, vorbești, acționezi. Le faci pe toate, dar contează ritmul folosit. 

Taur

Ești dispus să fii mai flexibil, însă vrei de fiecare dată o garanție. Îi vei face și pe cei din jurul tău să fie mult mai conștienți de nivelul lor de răbdare. 

Gemeni

Cu Luna, Mercur și Venus, toate în semnul tău, începi săptămâna în forță. Vei fi sprijinit în toate de către prieteni. Deci nu ezită să le ceri ajutorul!

Rac

Nu prea ai chef de nimic, cel puțin în prima parte a zilei. I-ai lăsa pe ceilalți să se ocup de toate. Dar știi și tu că nu se va putea. 

Leu

Vei fi cel mai bun la a delega. Îți dai seama de potențialul oamenilor din jurul tău și de cum trebuie motivați pentru a obține ce își doresc. 

Fecioară

La serviciu sunt prea multe evenimente. Abia ai timp să respiri. Fii mai deschis cu partenerul atunci când vine vorba despre finanțele la comun. 

Balanță

Astăzi ar fi bine să înveți nu din greșelile tale, ci din cele ale celor din jur. Așa că fii mult mai atent și absoarbe absolut orice informație. 

Scorpion

Îți faci prea multe scenarii, iar astrele au o veste: niciunul nu va fi conform realității. Deci ai face bine să te bazezi doar pe ce este concret. 

Săgetător

Vei trece printr-o mulțime de stări dacă vei participa la unele evenimente în care va fi implicat și partenereul. Nu neglija sfaturile apropiaților!

Capricorn

Unele proiecte de la serviciu îți plac, altele nu îți convin deloc, dar nu vei putea să le refuzi. Trebuie să găsești o cale prin care să te ocupi în mod optim de toate. 

Vărsător

Ești mult mai rezervat atunci când trebuie să te adresezi unor necunoscuți. Mai ales dacă este vorba de un proiect profesional important. 

Pești

Treci de la o stare la alta. Va fi greu să te controlezi, să găsești un echilibru. Astăzi ai șanse să faci o investiție serioasă sau o renegociere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel