Sorina Matei: "Apel pentru talibanii băsiști, chiar dacă se vor supăra"

Jurnalista Sorina Matei a făcut, pe pagina sa de Facebook, un apel "pentru talibanii băsiști". 

Iată ce-i îndeamnă Sorina Matei, jurnalistă B1 TV:

1. Judecați cazul Bercea/M.Băsescu după lege și nu după oameni. Doar așa veți afla adevărul.

2. Justiția funcționează pe probe și pe fapte săvârșite, nu pe impresii, scenarii sau montaje. Numai din acest motiv mai mulți oameni au fost arestați. Au acum calitatea de inculpați, mandatele sunt confirmate de judecători. Astăzi se judecă un recurs. Zilele trecute s-au judecat altele.

3. Dosarul Bercea/M.Băsescu sunt două spețe diferite prinse în aceeași poveste care s-a întins pe trei ani. Un trafic de influență și un șantaj. Fiecare speță are probe diferite, este instrumentată separat, are inculpați distincți. Nu se poate face un talmeș-balmeș din asta.

4. Adevărata Justiție înseamnă puterea legii și nu loialitatea de-o partea sau de alta. Independența ei înseamnă imparțialitate în judecare și în instrumentare. Și atât.

5. Faptele de corupție trebuie pedepsite în acestă țară în care fenomenul e pandemic. Lupta împotriva corupției nu are nici nume și nici prenume. Continuarea ei ține de instituții și legi puternice, de principii și valori sănătoase.Onestitatea înseamnă cinste.

VEZI și: Mircea Marian, atac incalificabil la adresa lui Gâdea, Ciutacu, Andreea Crețulescu și Marius Pieleanu. Mircea Badea: Mă-ta!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel