Urmărește emisiunea live


Sonia Simionov (Antena 3), către bicicliști: Respectați legea că apoi vă filmez cu creierii pe asfalt- VIDEO

Sonia Simionov, reporteră la postul de televiziune de știri Antena 3, a filmat, în trafic, bicicliști care, deși participanți la trafic, nu respectau culoarea roșie a semaforului. 

"Bicicliștii (chiar și în drum spre start-ul la Maraton) au dreptul să treacă pe ROȘU??? Nu văd niciun polițist să le fi făcut vreun semn că se poate! Când un biciclist e pe trecere, e pieton. Când e pe trotuar, n-are pistă. Când e pe stradă, până la semafor, pretinde să fie tratat ca un vehicul, la semafor... e ce vrea el! Nu merge așa! Băăă!!! Io înțeleg că nu sunt piste, dar atâta timp cât sunteți participanți la trafic, poate fi și Ziua Regelui, TREBUIE SĂ RESPECTAȚI LEGEA!!! Că apoi vin și vă filmez creierii pe asfalt și vă plâng mamele la televizor!", a scris Sonia Simionov, pe pagina sa de Facebook, alături de următorul video: 

 

Bicicliștii (chiar și în drum spre start-ul la Maraton) au dreptul să treacă pe ROȘU??? Nu văd niciun polițist să le fi făcut vreun semn că se poate! Când un biciclist e pe trecere, e pieton. Când e pe trotuar, n-are pistă. Când e pe stradă, până la semafor, pretinde să fie tratat ca un vehicul, la semafor... e ce vrea el! Nu merge așa! Băăă!!! Io înțeleg că nu sunt piste, dar atâta timp cât sunteți participanți la trafic, poate fi și Ziua Regelui, TREBUIE SĂ RESPECTAȚI LEGEA!!! Că apoi vin și vă filmez creierii pe asfalt și vă plâng mamele la televizor!

Posted by Sonia Simionov on Saturday, May 9, 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel