SONDAJ de ultimă oră. Procentele care fac diferența între Clinton și Trump

Hillary Clinton are un avantaj de 6 procente în fața republicanului Donald Trump, potrivit unui sondaj Reuters/Ipsos.

Sprijinul public pentru Hillary Clinton a oscilat între 41 și 44% la sfârșitul lunii iulie și a fost de circa 41% în sondajul online realizat între 11 și 15 august.

Trump s-a confruntat și el cu oscilații între 33 și 39%, în contextul în care campania sa s-a confruntat cu destule controverse în ultimele săptămâni.

Potrivit ultimului sondaj, în jur de 35% dintre americani ar vota în acest moment pentru miliardarul american, scrie Agerpres.

[citeste si]

Numărul de alegători care au afirmat că nu vor vota nici pe Hillary Clinton și nici pe Donald Trump este de aproape 24%.

Într-un sondaj separat Reuters/Ipsos în care alegătorii au avut de ales între Clinton, Trump, candidatul libertarian Gary Johnson și cel al Partidului verde, Jill Stein, fosta prima doamnă are un avans tot de șase puncte. Candidații care nu provin din sistemul bipartit au obținut 8%, Gary Johnson, și 2%, Jill Stein.

Sondajele din perioada 11-15 august s-au realizat pe un eșantion de 1.132 și respectiv 1.131 de persoane și are o marjă de eroare de 3%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel