SONDAJ: Ce spun casele de sondare despre Hillary Clinton și Donald Trump

Hillary Clinton a întrunit 51% din intențiile de vot pentru alegerile prezidențiale americane, față de contracandidatul său Donald Trump, care nu reușește să se restabilească după o vară dificilă, potrivit unui sondaj de opinie publicat, joi, relatează AFP, preluat de Agerpres.

Candidatul republican la Casa Albă a fost creditat cu 41% din intențiile de vot ale americanilor care se vor prezenta la urne în noiembrie, se arată într-un studiu al Universității Quinnipiac.

În prezența unor terți candidați, democrata Hillary Clinton rămâne de asemenea în frunte cu 45% față de 38% pentru Donald Trump, fiind urmați de candidatul Partidului Libertarian Gary Johnson (10%) și candidata Partidului Verzilor, Jill Stein (4%), marja de eroare fiind de 2,5%.

[citeste si]

În medie, Hillary Clinton este creditată cu 47,7% din voturi față de 41,7% pentru Donald Trump, potrivit site-ului Real Clear Politics. Trei sondaje realizate de la începutul lunii august o creditează pe candidata democrată cu 50% din intențiile de vot. Ea își menține de asemenea avansul în toate sondajele care îi includ pe ceilalți doi candidați Gary Johnson și Jill Stein.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel