EXCLUSIV  Soluția lui Titi Aur pentru controlul trotinetelor electrice: Poliță de asigurare pe CNP

Foto: DC News
Foto: DC News

Titi Aur a explicat, în cadrul emisiunii ”DC Conducem”, care ar fi măsura pentru a putea controla trotinetele electrice.

„Cel care conduce o trotinetă electrică să fie obligat să aibă o poliță de asigurare pe CNP și, ca să obțină polița de asigurare, să fie obligat să completeze un chestionar cu câteva întrebări, să zic oarecum sumar, legat de trotinetă, ca să fii sigur că cel care e la ghidonul trotinetei, pe de o parte, are acele minime cunoștințe de circulație. RCA-ul ăla să fie, prima dată, foarte ieftin și să rămână foarte ieftin dacă nu faci niciun fel de problemă în trafic. În cazul în care ai făcut o problemă, să-ți crească foarte mult - de cinci ori, de zece ori, de 20 de ori -, astfel încât să fie acea amenințare: ”Dacă nu conduc civilizat, voi plăti mult mai mult ca să am dreptul să circul cu trotineta”. Asta a fost propunerea mea. ASF-ul nu a reușit să gasească o soluție.

Ar fi fost așa o metodă de a te ține un pic forțat să înveți câteva lucruri și să ai și un pic de presiune că trebuie să respecți. Adică aveai o asigurare pe CNP. Ai zgâriat o mașină sau nu știu ce ai făcut, ai spart o vitrină, ai lovit pe cineva, atunci se plătea despăgubirea materială, tu răspundeai juridic, din punctul ăsta de vedere, și automat ți se mărea foarte mult asigurarea.

Mult nu înseamnă 10% în plus, ci de cinci ori, de zece ori, în așa fel încât să fie și acel ”bau bau”, să nu cumva să greșesc sau să fac ceva intenționat sau nu, ca să nu mi se scumpească asigurarea”, a declarat Titi Aur, în cadrul emisiunii ”DC Conducem”.

Vezi emisiunea completă:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel