Solomon, mesianic: De Înviere mă rog pentru craiovenii care sunt mândru că sunt contemporani cu mine

solomon deschidere
solomon deschidere

Declaraţiile primarului Craiovei, Antonie Solomon, ar putea fi considerate exagerate de o parte a credincioşilor.  Ultimele sale afirmaţii, făcute într-un înterviu televizat, îl prezintă ca pe un adevărat om de stat care este mândru de locuitorii din Craiova. Solomon se consideră bunul Samaritean, pentru că are o relaţie bună cu toţi politicienii şi nu întreabă pe nimeni din ce partid face parte. O altă declaraţie a lui Solomon care a făcut vâlvă a fost cea în care afirma că Dumnezeu este membru al UNPR.

“O Să-i mulţumesc pentru pentru tot ce mi-a oferit până acum, o viaţă frumoasă şi liniştită, o familie superbă şi pentru asta nu am decât să fac mătănii şi să-i mulţumesc că mă mai ţine în viaţă. Doamne Dumnezeul nostru, Tu eşti calea, adevărul şi viaţa, ajuta-mă să-mi pot privi copilul în ochi, să nu fac tâmpenii să ştiu pe ce drum merg, care e de stânga şi cine e de dreapta în ţara asta, cum să fac pentru oraşul ăsta, pentru cetăţeni, pentru oamenii care locuiesc în Craiova cu mine şi sunt mândru că sunt contemporani cu mine. Eu o să-i mulţumesc, rugăminţile sunt pentru alţii”, a spus Solomon într-o emisiune televizată.

Solomon nu a uitat să menţioneze nici de biserica pe care a ctitorit-o. "Nu eu am făcut-o, Dumnezeu a făcut-o eu sunt doar un simplu pământean. Sunt ca bunul samaritean, nu întreb la ce partid eşti sau la ce biserică te-nchini", a mai spus Solomon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel