Șofer de autobuz în moarte cerebrală. Bătut că a refuzat accesul călătorilor fără măști și bilete

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Un șofer de autobuz a fost agresat până a intrat în moarte cerebrală din cauză că nu a permis accesul călătorilor fără măști de protecție și bilete de călătorie. 

Un şofer de autobuz din oraşul Bayonne din sud-vestul Franţei este în stare de moarte cerebrală după ce a fost agresat, duminică, de mai multe persoane pentru că a refuzat să permită accesul în vehicul al unor călători fără bilete şi fără măşti, au indicat luni surse din poliţie citate de AFP, scrie Agerpres. 

O persoană a fost reţinută şi alţi presupuşi agresori sunt în continuare căutaţi, a menţionat sursa. Aceasta a mai adăugat că victima are în jur de 50 de ani şi a fost grav rănită la cap.

Măsuri obligatorii în transportul public 



Purtarea măştii în transportul public este obligatorie în Franţa din cauza epidemiei cu coronavirusul de tip nou.

Şoferul era inconştient în momentul când a fost preluat de serviciile de salvare, care l-au transportat în stare foarte gravă la un centru spitalicesc local.

Reţeaua de autobuze Chronoplus, care deserveşte oraşul Bayonne şi pe cele învecinate Biarritz şi Anglet, era puternic perturbată luni de o mişcare de protest a personalului, cel puţin 9 linii fiind oprite, potrivit site-ului de internet a companiei, iar un mare număr de autobuze rămăseseră în depou luni dimineaţa. Comisariatul din Bayonne a demarat o anchetă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel