Skanska Safety, acțiuni în forță pentru securitatea în muncă

Pentru Skanska România, ziua de  8 mai a  înseamnat începutul Skanska Safety Week 2017.

Skanska Safety Week este o activitate la nivel global a companiei Skanska, aflată deja la a 12-a ediție, ce se integrează în eforturile companiei de a elimin a accidentele la locul de muncă atât când vine vorba de proprii angajați cât și de chiriași sau contractori.

Safety Week înseamnă șapte zile de activități dedicate siguranței și securității în muncă, desfășurate la sediul companiei, în șantierele proiectelor Campus și Equilibrium și la viitorul sediu Lidl, unul dintre clienții și partenerii importanți din România ai Skanska. Activitățile implică toți angajații, contractorii și furnizorii Skanska precum și reprezentanți ai chiriașilor și partenerilor.

De-a lungul săptămânii vor avea loc, printre altele, prezentări ale echipamentelor de siguranță și protecție, controale de medicina muncii și cursuri de prim ajutor , simulări de incident chimic, cursuri de folosire a stingătorului de incendiu și de ridicare corectă a greutăților, un exercițiu de evacuare de urgență a șantierului Campus 6 și o intervenție simulată a echipajelor ISU la sediul Lidl, precum și un concurs pe teme de siguranță și securitate în muncă și întâlniri cu experți internaționali în domeniu .

Vineri, 12 mai, va fi ziua cursurilor de activitate fizică la birou și workshop-uri de mindfulness. Sâmbătă este dedicată unui atelier de siguranță pentru cei mici și o vizită a acestora pe șantierul Campus 6.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel