Situație explozivă în USL. Ponta se află la Cotroceni cu ministrul Chițoiu

Situație tensionată în Guvern.  Premierul Victor Ponta nu a ajuns la un acord cu miniştrii liberali legat de situaţia de la TVR şi a decis, astfel, să plece  la sediul PNL pentru a discuta cu preşedintele Crin Antonescu, au declarat surse oficiale. La sediul PNL au sosit şi Gabriel Oprea şi Mircea Duşa.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a revenit la Palatul Victoria, după o scurtă discuție cu Traian Băsescu pe tema bugetului pentru 2014. Ședința de Guvern ar putea începe cu o întârziere de circa trei ore. Din câte se pare premierul ar fi cerut președintelui Traian  Băsecu retrimiterea cât mai urgent a bugetului în Parlament.

Premierul Victor Ponta a sosit la sediul PNL, unde liderii liberali îl aşteptau la o discuţie în legătură cu situaţia TVR şi iniţiativa de comasare a Muzeului Ţăranului Român cu Muzeul Satului, informează Mediafax. Ponta a plecat de la Palatul Victoria la PNL, unde a stat circa 30 de minute. El a avut, la sediul Guvernului, o discuţie cu mai mulţi miniştri PSD şi PNL, precum şi cu liderul PC, Daniel Constantin, mai mult de două ore.

Victor Ponta a plecat de la sediul PNL fără a face declaraţii. Potrivit România TV, Victor Ponta s-a dus la Palatul Cotroceni însoțit de ministrul Finanțelor, Daniel Chițoiu, pentru a avea o discuție cu Traian Băsescu pe marginea bugetului.

Liderii PNL insistă pentru continuarea procedurii parlamentare în cazul numirii conducerii interimare a TVR, dar şi pentru renunţarea la iniţiativa de comasare a Muzeului Ţăranului Român cu Muzeul Satului.

       

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel