EXCLUSIV  Sistemul PRO TV. Bodochi, după plecare: Mi s-a zis că voi plăti amendă 10.000 de dolari

Scutaru Cristina / 19 feb 2018 / 18:50 Salveaza PDF Comentarii
Marius Bodochi, Monica Davidescu,   Rodica Ionescu in Barfe, zvonuri si minciuni
Descriere foto: Marius Bodochi, Monica Davidescu, Rodica Ionescu in Barfe, zvonuri si minciuni

Actorul Marius Bodochi a vorbit despre momentele pe care le-a petrecut în televiziune acolo unde a avut, de-a lungul timpului, mai multe emisiuni.

A lucrat la Acasă TV de unde a plecat pentru că nu avea voie să facă nimic. Apoi a fost luat în echipa PRIMA TV unde a făcut o emisiune, uneori singur, alteori cu Daniela Nane, "Povești de iubire". În cele din urmă a ajuns la TVR.

"În 1996, când am venit în București, m-au luat televiziunile; prima dată postul Acasă TV. Am stat doar jumătate de an. (N.r. - sistemul PRO TV), pentru un actor, nu era bun pentru că nu te lăsa să faci nimic altceva. În clipa în care trebuia să fac la televizor 'Profesionistul', un text de Dusan Kovacevic, cu Mircea Albulescu, iar cei de acolo nu m-au lăsat... am zis că plec. Mi s-a zis că voi plăti amendă 10.000 de dolari. Nu am plătit nimic. Nu cred că este bună atitudinea aceasta. Omul este liber. Pot să stau undeva un an, doi, trei sau patru și apoi să plec în altă parte", a spus Marius Bodochi la interviurile DC News.

"Apoi am fost la PRIMA TV. Am avut emisiunea 'Povești de iubire', uneori singur, apoi cu Daniela Nane. Ulterior am început colaborarea cu TVR", a mai zis actorul.

[citeste si]

Iată răspunsul:

 

VEZI AICI INTERVIUL INTEGRALTe-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25