Simona Halep, replică pentru fosta șefă a FRT: E mai ușor să spui că nu-ți amintești!

Simona Halep foto Agerpres
Simona Halep foto Agerpres

Simona Halep i-a răspuns fostei șefe FRT, Ruxandra Dragomir, după ce aceasta a susținut că a ajutat-o pe campioană când era junioară. 

Simona Halep s-a arătat dezamăgită de modul în care Federația Română de Tenis a tratat-o de-a lungul timpului. FRT nu ar fi sprijinit-o deloc pe tenismenă.

De asemenea, Super Simo afirma că Federația Română de Tenis i-a și interzis accesul la o bază de antrenament pentru că nu s-a putut prezenta la un turneu de Fed Cup. 

Fosta șefă a FRT, Ruxandra Dragomir, a susținut, de cealaltă parte, că a ajutat-o pe Simona Halep când era junioară și că nimic din ce a afirmat aceasta nu e adevărat. 

Halep, reacție după răspunsul Ruxandrei Dragomir 

Simona Halep a declarat, după răspunsul Ruxandrei Dragomir, că „eu cred că e mai ușor să spui că nu-ți amintești decât sa-ți asumi niște treburi. Îmi amintesc perfect acel moment. A fost unul dintre cele mai grele. Acum 10 ani eram doar un copilaș. Mi s-a spus că nu am voie să mă antrenez la CNT pentru că nu am jucat la Fed Cup!”. 

„Am fost convocată la Fed Cup când aveam 16 ani și a fost pentru că am făcut semifinală la Australian Open. Nicio altă junioară nu făcuse nimic la Grand Slam și, oarecum, aveam potențial. De aceea m-a convocat, nu din alt motiv. Arătam că pot face o treabă bună și de aceea am fost convocată!”, a mai spus Super Simo pentru Digi Sport

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel