VIDEO Simona Halep a prezentat trofeul de la Wimbledon, pe Arena Națională, în prezența a mii de fani

Simona Halep și Ion Țiriac la prezentarea trofeului Wimbledon 2019 pe Arena Națională
Simona Halep și Ion Țiriac la prezentarea trofeului Wimbledon 2019 pe Arena Națională

Simona Halep a prezentat trofeul cucerit la Wimbledon, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Ceremonia la care a fost prezentă Simona Halep a avut loc miercuri, de la ora 19.00, fiind organizată de Primăria Capitalei, în parteneriat cu Federația Română de Tenis. Accesul spectatorilor este gratuit.

Live text


Discursul final Simona Halep, Arena Națională, 17 Iulie, 2019:


”Vreau să va mulțumesc pentru toată energia pozitivă pe care mi-o transmiteți mereu. O simt și atunci când merg la turnee, când am foarte mulți români lngă mine. Este un lucru deosebit că în seara asta ați venit atât de mulți să ne bucurăm împreună de acest trofeu. Este extraordinar că îmi transmiteți atâta bucurie și atâta iubire. Eu așa o consider. Și, cel mai important lucru este că știu că avem nevoie de un model în viață ca să fim inspirați și motivați, dar cel mai important lucru este să credem în noi. Așa că, dacă reușim să ajungem să avem încredere în noi, în puterea noastră interioară putem să facem orice. Vă doresc numai bine și vă mulțumesc din nou că ați fost alături de mine într-un moment frumos”, a încheiat evenimentul dedicat prezentării trofeului de la Wimbledon campioan Simona Halep.



* ”You Rise me Up”, melodia preferată a Simonei a fost interpretată de tenorul Andrei Lazăr, care i-a și adresat câteva cuvinte din inimă, mulțumindu-i pentru tot ce a făcut.

* La finalul intervenției sale, Ion Țiriac și-a scos pălăria ”în fața campioanei de le Wimbledon”. La sfârșitul finalei proiectate pe ecran, Simona a spus că e ”un vis îndeplinit” la care, de fapt, ”nici măcar nu a visat”.

* Simona a spus la un moment dat, comentând un punct al finalei: ”M-am maturizat un pic mai mult”, moment în care tribunele au izbucnit în urale, strigând ”Simona, Simona, Simona”.

* Ion Țiriac și Simona Halep ”diseacă” meciul final de la Wimbledon, provocând-o pe Simo să explice fiecare punct pe care l-a jucat și mai ales ce a gândit de fiecare dată.

UPDATE 10 - Ion Țiriac: ”Welcome to Simona Night. Eu am pășit pe acel teren. E un teren special, are o tradiție de peste 100 de ani. Eu am hotărât să o rog pe Simona și ea a acceptat: să mai trecem încă o dată prin această finală! Cu rugămintea ca Simona, onestă și sinceră, cea care a stat 55 de minute, spre surprinderea mea, și eu sunt greu de surprins, cu o concentrare maximă și a adus un trofeu pe care nu-l găsești în fiecare zi, să ne povestească”, a spus Țiriac, ce a început să prezinte momentele care au condus-o pe Simona până în finală.

Eu am văzut finala live, am văzut şi alte două finale ale unui român, care s-a hotărât să le facă cadou altui jucător, nu a vrut să le câştigi. Nu ar fi drept să nu îl numeşti pe Ilie Năstase. Eu am păşit pe terenul acela central şi am jucat acolo. E adevărat, numai dublu”, a mai spus Țiriac.

VIDEO

UPDATE 9

Simona Halep - ”Este seara noastră, pentru că sunt alături de mine acești mari campioni. O parte din acest trofeu aș vrea să-l dedic mamei mele, pentru că a fost visul ei. Mulțumesc familiei, tuturor antrenorilor. De la 4 ani și jumătate am avut cei mai buni antrenori și vraeu să le mulțumesc pentru fiecare cărămidă pe care au pus-o. Lui Ilie Năstase, care ne-a făcut să iubim cu adevărat acest sport și domnului Ion Țiriac, pentru sfaturile dure. Și, bineînțeles, României pentru că aici m-am născut și îmi doresc să trăiesc aici toată viața” 

UPDATE 8 Andra cântă Imnul României 

UPDATE 7

Simona Halep : ”E o seară specială. Știu că am fost și anul trecut, dar aceasta este și mai și. Să ne gândim că se pot întâmpla și alte astfel de zile”, au fost primele ei cuvinte.

VIDEO Live Simona Halep - Arena Națională

DC News va prezenta Live text întreaga ceremonie de la Arena Națională, începând cu ora 19.00.

UPDATE 6 - Se anunță că aproximativ 10.000 de fani au intrat pe stadion

UPDATE 5 - Arena Națională este pregătită pentru a o primi pe Simona Halep și trofeul său

UPDATE 4 - Fără politicieni

La evenimentul de miercuri vor fi prezenți Ion Țiriac, Ilie Năstase, Gică Hagi, Gică Popescu, Gabriela Szabo și alți foști mari sportivi ai noști. Nu și-a anunțat prezența niciun politician. La prezentarea din 2018 a participat și primarul Capitalei Gabriela Firea, care i-a înmânat cheia orașului, dar care a fost primită cu fluierături de fanii prezenți pe Arena Națională. Oficialul a anunțat de ieri că nu va participa la evenimentul de azi.

UPDATE 3 - Porțile stadionului s-au deschis, primii fani ai Simonei Halep luând loc, deja, în tribune. Sunt peste 1000 de oameni sosiți în primele minute.

UPDATE 2

Imnul național va fi interpretat de Andra!

Halep a fost invitată de Federația Română de Tenis la evenimentul de pe Național Arena, unde zeci de mii de oameni sunt așteptați, intrarea fiind liberă. Anul trecut, 20.000 de oameni au venit să o salute pe regina tenisului feminin, atunci când a prezentat trofeul primului său Grand Slam cîștigat, Roland Garros 2018.

UPDATE 1

Precizări din partea Primăriei Capitalei:

* Accesul la eveniment pentru publicul larg este gratuit.

* Accesul va fi pietonal și se va realiza prin cele două intrări de pe Bd. Basarabia și Strada Maior Coravu, începând cu ora 17:00. Nu va fi permis accesul cu automobilul în incinta Arenei.

* Pentru buna afluire/defluire a participanților la eveniment, STB va lua măsuri pentru suplimentarea mijloacelor de transport public în comun în zonă.

Simona Halep - campioană la Wimbledon 2019

Inițiativa de anul acesta îi aparține lui Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis: ”I-am transmis personal doamnei primar general Gabriela Firea rugămintea ca Primăria să ne pună la dispoziție Arena Națională și logistica necesară organizării acestui eveniment și am găsit, la fel ca întotdeauna, înțelegerea necesară, drept pentru care îi adresez public mulțumirile Federației Române de Tenis. Sunt convins că iubitorii sportului din București și nu numai vor fi încântați să o felicite la scenă deschisă pe marea noastră campioană".

Simona Halep a câștigat trofeul celui mai prestigios turneu de Grand Slam din lume, după ce a învins-o cu 6-2, 6-2 pe Serena Williams, în 55 de minute de joc.

Simona Halep a avut un parcurs impresionant de-a lungul turneului de Grand Slam, ea învingând nume mari precum Aliaksandra Sasnovich, Mihaela Buzărnescu, Victoria Azarenka, Cori Gauff, Shuai Zhang, Elina Svitolina şi Serena Williams. Trofeul de la Wimbledon este al doilea titlu de Grand Slam obţinut de Simona Halep. Primul este trofeul de la Roland Garros, din anul 2018, atunci când a întâlnit-o, în finală pe Sloane Stephens, pe care a învins-o cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1.

Citește și:

Cine a lipsit la sosirea Simonei Halep la Otopeni. "Am simțit o emoție, o tristețe"

FINALA WIMBLEDON 2019, 13 iulie. Simona HALEP - Serena WILLIAMS, LIVE. Scor: rezultat final

Simona Halep, șanse pentru Turneul Campioanelor, după Wimbledon 2019



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel