Cine a lipsit la sosirea Simonei Halep la Otopeni. ”Am simțit o emoție, o tristețe”

Simona Halep a prezentat trofeul câștigat la Wimbledon 2019 în România, prima dată, chiar pe aeroportul Otopeni, la sosirea sa din Anglia.

Campioana en-titre de la Wimbledon, Simona Halep, a fost întâmpinată, luni după-amiaza, de o delegație oficială, dar și de fani. Printre cei sosiți la Otopeni fiind și celebrii noștri foști tenismeni Ilie Năstase și Ion Țiriac. Poze, declarații, selfie-uri, întâlniri cu fanii și ziariștii... însă ceva a lipsit, mai ales pentru cei obișnuiți cu transmisiile sportive de acum mulți ani, în care campionii noștri erau elogiați prin simpla prezentare a evenimentului sportiv, prin cuvintele frumos înșiruite ale... celui mai bun comentator sportiv al României.

Acest lucru a fost sesizat de o utilizatoare Facebook, care a relevat această lipsă într-o postare pe pagina sa: 

”Da, Ilie Năstase este un golan bătrân ridicol. Țiriac, bătrânul coiot, un moș superbogatan care declară uneori tâmpenii. Dar astăzi, la aeroport, când Simona i-a invitat să facă o fotografie punând mâinile pe trofeul de la Wimbledon am simțit o emoție, o tristețe... Nu pentru că în sfârșit Năstase atingea trofeul în ciuda celor două finale pierdute la Wimbledon, ci pentru că lipsea o voce. Vocea lui Cristian Țopescu. Vocea aceea care ni s-a întipărit în minte la zecele Nadiei, la meciurile din Cupa Davis de la București... ar fi fost extraordinar dacă ar fi trăit și victoria Simonei și ar fi putut comenta pentru generațiile de azi semnificația extraordinară a fotografiei cu cei trei. Simbolismul ei profund.” scrie pe Facebook Celina Rotar Petrescu.

Iar comentariile la post sunt pe măsură: ”Sigur ar fi comentat doar plusurile de valoare ale tuturor! Avea un bun simț în fiecare vorbă rostită , atâta bucurie şi respect pentu munca din spatele victoriilor sau ... înfrângerilor ! Niciodată nu l-am auzind împroşcând cu veninul din vorbe sacrificiile cuiva! Era o otravă care pentru el nu exista! Şi el a fost unic prin acest bun simț ieşit din comun!” a postat, în subsolul articolului, Constanţa Adriana Mesteş.

Cristian Ţopescu a murit la vârsta de 81 de ani, pe 15.05.2018, ora 16, în urma unui stop cardiorespirator, după ce fusese internat pe 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecţiuni cronice.

Citește și:

Simona Halep a sosit la București! Declarațiile momentului - VIDEO. Covaliu confirmă: Simona va purta drapelul la JO

EXCLUSIV Simona Halep - portdrapelul României la JO de la Tokyo. Gabi Szabo: Indiscutabil, ea este simbolul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel