FINALA WIMBLEDON 2019, 13 iulie. Simona HALEP - Serena WILLIAMS, LIVE. Scor: rezultat final

Simona Halep a câștigat, sâmbătă, primul său trofeu la prestigiosul turneu de la Wimbledon, după ce a învins-o categoric pe marea campioană Serena Williams, scor 6-2, 6-2. Jucătoarea de tenis din România obține astfel cel de-al doilea său titlu la un turneu de Grand Slam.

Scor live: Simona Halep - Serena Williams 2-0 (la seturi)


Setul 2:

Simona Halep - Serena Williams 6-2. Simona Halep a câștigat TROFEUL ! Victorie fabuloasă! 

Citește și Divizia presă, fake news în grup. Propagandiștii lui Tapalagă aplică tehnicile rusești de manipulare pe care zic că le combat

Simona Halep - Serena Williams 5-2. Break !  Simona Halep SERVEȘTE PENTRU CÂȘTIGAREA TROFEULUI ! 

Simona Halep - Serena Williams 4-2.  Game la 30 pentru Simona. Încă un pas spre câștigarea trofeului. 

Simona Halep - Serena Williams 3-2. Break la 15 câștigat de Simona Halep. Pas extrem de important pentru Simona spre câștigarea meciului. 

Simona Halep - Serena Williams 2-2. Demonstrație de tenis din partea Simonei. Game la 0 pentru jucătoarea noastră. 

Simona Halep - Serena Williams 1-2. Game câștigat la zero de Serena Williams care dă tot ce e mai bun pentru a reveni în meci. 

Simona Halep - Serena Williams 1-1. Simona Halep câștigă un game tras la indigo cu cel al Serenei din debutul setului doi. 

Simona Halep - Serena Williams 0-1.  Jucătoarea din SUA câștigă primul game din setul doi la 30. 



Setul 1: 

Simona Halep - Serena Williams 6-2. Simona Halep câștigă primul set al marii finale de la Wimbledon. 

Simona Halep - Serena Williams 5-2. Simona cedează game-ul fără prea mare luptă. Game la 0 pentru Serena. Simona Halep servește pentru câștigarea primului set. 

Simona Halep - Serena Williams 5-1. Serena Williams a avut o tresărire de orgoliu și a dus game-ul la 40-40. După ce a ratat o minge de break, aceasta a pierdut și acest game. Simona este la un pas de câștigarea primului set. 

Simona Halep - Serena Williams 4-1. Serena Wiliams, legenda tenisului mondial, ia primul game din meci după ce a fost condusă cu 4-0. 

Simona Halep - Serena Williams 4-0. Simona Halep joacă minunat și își consolidează break-urile din debutul meciului. 

Simona Halep - Serena Williams 3-0. Nou BREAK pentru Simona ! 

Simona Halep - Serena Williams 2-0. Game la zero pentru Simona ! Început entuziasmant de meci. 

Simona Halep - Serena Williams 1-0. BREAK Simona ! Început excelent pentru jucătoarea noastră. 

A început meciul. 




Știrea inițială:

FINALA WIMBLEDON 2019, 13 iulie. Simona HALEP - Serena WILLIAMS, LIVE. Scor: rezultat final UPDATE: Finala începe cu o întârziere de 10 minute, la 16:10DCNEWS transmite LIVE SCORE finala Wimbledon 2019, de la ora 16:00. 


FINALA WIMBLEDON 2019, 13 iulie. Simona HALEP - Serena WILLIAMS, LIVE. Scor: rezultat finalSimona Halep este locul 7 WTA, iar Serena Williams, 10 WTA. Serena, în vârstă de 38 de ani, a mai jucat în 10 finale, aceasta fiind a 11-a. Pentru Simona Halep, e o premieră. În vreme ce Serena speră să o egaleze pe Margaret Court, Simona Halep speră ca această premieră din activitatea sa sportivă să fie și una câștigătoare. 

Românii o susțin: Vezi AICI

FINALA WIMBLEDON 2019, 13 iulie. Simona HALEP - Serena WILLIAMS, LIVE. Scor: rezultat finalÎn meciurile directe, Serena Williams are un avantaj clar față de Simona Halep. Românca a câștigat un singur joc din cele 10 disputate între cele două.

FINALA WIMBLEDON 2019, 13 iulie. Simona HALEP - Serena WILLIAMS, LIVE. Scor: rezultat finalS-a întâmplat în grupele de la Turneul Campioanelor din 2014, când Halep s-a impus clar, scor 6-0, 6-2. Tot la acea ediție, dar în finală, Williams a învins și ea categoric - 6-3, 6-0. Ultima confruntare directă dintre cele două a avut loc în optimile de finală ale Australian Open 2019. Pe 21 ianuarie, Simona Halep, pe atunci numărul 1 mondial, pierdea în trei seturi, scor 1-6, 6-4, 4-6.

FINALA WIMBLEDON 2019, 13 iulie. Simona HALEP - Serena WILLIAMS, LIVE. Scor: rezultat finalÎnainte de a ajunge în finală, Simona Halep a pierdut un singur set.  În schimb, Serena Williams a pierdut două seturi înainte de a atinge ultimul act al competiției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel