Simona HALEP - Bianca ANDREESCU. Cahill, discursul care a schimbat soarta meciului

Simona Halep a pierdut primul set în meciul câștigat cu Bianca Andreescu.

Dar în timpul primului set Simona a cedat nervos și a cerut intervenția australianului Darren Cahill, la scorul de 4-3 pentru Andreescu. A fost pentru prima dată de la reluarea colaborării când australianul i-a dat sfaturi pe teren campioanei noastre, informează Digi Sport.

Darren Cahill: Fii mai atentă pe backhand-uri, pentru că ea liftează atunci. Trebuie să fii mai puternică în aceste momente, n-ai dat niciun backhand în lung de linie în tot acest set. Trebuie să o controlezi cu backhand-ul în lung de linie. Împinge-o un pic în spate. Când ai timp pe forehand, încearcă să lovești mai lung, nu trebuie neapărat să dai cu spin.

Simona Halep: Jocul meu nu este solid.

Darren Cahill: Ai fost mai agresivă cu forehand-ul, dar trebuie să fii mai puternică pe backhand. Joci bine la retur. Atunci când returnezi, funcționează backhand-ul. Ai încredere în el. Încearcă să o miști pe teren, trebuie să o faci să alerge. Ea joacă mult de pe fundul terenului, stă mult pe centru și lovește cu forehand-ul, deci trebuie să o miști de acolo. Haide!”, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel