Urmărește emisiunea live


Simona Halep - Beatriz Haddad Maia, turul II Australian Open. GAME, SET, MECI. REZULTAT FINAL

Facebook Simona Halep
Facebook Simona Halep

Simona Halep o înfruntă pe Beatriz Haddad Maia în turul II al turneului Australian Open. Meciul este livetext pe DC NEWS. 

Simona Halep se califică în turul III al Australian Open după o evoluţie entuziasmantă contra braziliencei Beatriz Haddad Maia. Românca a pierdut doar două game-uri şi şi-a demolat adversara în mai puţin de 70 de minute. Scorul final a fost 6-2, 6-0 pentru Halep, care o va înfrunta pe Danka Kovinic în meciul următor. 

Simona Halep - Beatriz Haddad Maia, SETUL II

6 - 0

5 - 0 

4 - 0 

3 - 0 

2 - 0 

1 - 0 

0 - 0 

Simona Halep - Beatriz Haddad Maia, SETUL I 

6 - 2 

5 - 2 

4 - 2 

4 - 1

3 - 1 

3 - 0 

2 - 0 

1 - 0

0 - 0 

Va fi a doua întâlnire directă dintre Simona Halep și Beatriz Haddad Maia. Duelul precedent a avut loc în 2017, la Wimbledon, iar fostul lider mondial s-a impus în minimum de seturi, 7-5, 6-3.

Beatriz Haddad Maia a trecut marți, în runda a doua, de americana Katie Volynets (176 WTA), cu 3-6, 6-2, 6-3, în două ore şi 10 minute

O eventuală calificare în optimile de la Australian Open i-ar putea aduce în cale Simonei Halep un prim nume important, posibila adversară fiind Garbine Muguruza.

Mai departe e greu de anticipat, însă calculele hârtiei o creditează pe estonianca Anett Kontaveit cu șanse de a ajunge în sferturi, ea fiind una dintre cele mai în formă jucătoare la finalul de sezon 2021.

Un succes în sferturi ar putea însemna pentru Halep o confruntare cu Iga Swiatek sau Aryna Sabalenka. VEZI MAI MULTE AICI

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul III

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al treilea la Australian Open 2022 după ce a trecut de Kristina Kucova (locul 96 WTA), scor 6-2, 6-4, o oră și 18 minute de joc.

Cîrstea a început perfect meciul, realizând break-ul pe primul serviciul al lui Kucova, după care a mai făcut altele două, în condițiile în care nu a servit foarte bine, însă a avut 15 lovituri câștigătoare, în timp ce adversara sa a făcut 4 duble greșeli la serviciu și a făcut 13 erori neforțate.

Setul secund a fost aparent mai echilibrat, dar în permanență sub controlul româncei, care a dat ușoare emoții la 5-3, cu un break avans, când și-a cedat serviciul, pentru 5-4.

A replicat însă imediat, închizând meciul cu un nou break și un set secund în care a servit mult mai bine și a lovit din nou de 15 ori direct câștigător.

În turul 3 al șaisprezecimilor de finală Cîrstea se va confrunta cu o adversară mult mai redutabilă, sportiva rusă Anastasia Pavlyuchenkova, locul 11 mondial, care a trecut în turul secund de veterana australiancă Samantha Stosur. VEZI MAI MULTE DETALII AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel