SIMONA HALEP - BARBORA STRYCOVA LIVE în optimile de finală de la Indian Wells, de la ora 0:00

UPDATE: Simona Halep (5 WTA), campioana en-titre de la Indian Wells, s-a calificat miercuri dimineaţă în sferturile de finală, în urma abandonului Barborei Strycova în al doilea set (Cehia, 37 WTA) cu 6-3, 1-0. 

Simona Halep o întâlnește pe Barbora Strykova în optimile de finală de la Indian Wells. Meciul va începe în noaptea de marți spre miercuri, nu mai devreme de ora 0:00. Partida dintre Simona Halep și Barbora Strykova va fi transmisă LIVE pe Dolce Sport.

Halep o va înfrunta în "sferturi" pe Serena Williams (1 WTA), într-un meci care va avea loc joi dimineaţă.

Halep a câştigat primul set printr-o serie de 5 game-uri consecutive

În sferturi, Simona se va duela cu marea rivală, Serena Williams (1 WTA), în "sferturile" competiţiei, fază în care americanca a acces după 6-2, 6-2 cu Kateryna Bondarenko (Ucraina, 70 WTA). Halep a trecut de Serena o singură dată în carieră, în grupele Turneului Campioanelor de la Singapore 2014 (hard indoor), scor 6-0, 6-2.

SIMONA HALEP - BARBORA STRYCOVA LIVE. Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Indian Wells după ce a învins-o pe rusoaica Ekaterina Makarova (locul 32 WTA), scor 6-2, 6-4.

SIMONA HALEP - BARBORA STRYCOVA LIVE. În turul următor, Simona Halep o va întâlni pe Barbora Strycova, ocupanta locului 37 în clasamentul mondial. Nu este prima dată când sportivele se întâlnesc. Simona Halep a câștigat un meci din cele două disputate cu Barbara Strycova.

SIMONA HALEP - BARBORA STRYCOVA LIVE. Dacă va trece de Barbora Strycova, Simona Halep ar putea avea șansa unui duel în sferturile de finală cu Serena Williams.

SIMONA HALEP - BARBORA STRYCOVA LIVE. Partida dintre Halep și Strycova este a treia de pe terenul 3, înainte urmând a avea loc două partide de pe tabloul masculin: Alexander Zverev (Germania) - Gilles Simon (Franţa, nr.16) şi Feliciano Lopez (Spania, nr.18) - Roberto Bautista Agut (Spania, nr.14).

SIMONA HALEP - BARBORA STRYCOVA LIVE. Rămâneți pe WWW.DCNEWS.RO pentru a afla care va fi scorul meciului dintre Simona Halep și Barbora Strycova.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel