Simona Gherghe, către avocatul Daniel Ionașcu: E urât ce faceţi

Simona Gherghe
Simona Gherghe

Simona Gherghe a fost deranjată de o declaraţie făcută de avocatul Daniel Ionaşcu în emisiunea "Acces Direct".

Remarca a pornit de la cazul invitatei din platou care a spus că a făcut prostituţie. Simona Gherghe s-a arătat deranajată de comentariul făcut de avocatul Daniel Ionaşcu, care i-a spus femeii că îi provoacă repulsie. 

"Domnule avocat, nu trebuie să priviţi aşa lucrurile. Cu toţii suntem oameni. Nu trebui să aveţi repulsie pentru nimeni, nu suntem cu nimic superiori doar pentru că am avut noroc să ne naştem într-o familie bună, care să ne îndrume bine.

Doamna nu a avut noroc. Suntem atât de diferiţi, nimeni nu are dreptul să judece pe altul. Nu este un model, este a nu ştiu câta oară când îmi răstălmăciţi cuvintele şi încep să mă supăr. V-am atras atenţia că nu este în regulă să spuneţi că simţiţi repulsie. Înseamnă că aveţi dumneavoastră o problemă şi să nu vă mai aud cu credinţa. Un om care reprezintă Biserica Ortodoxă spune despre alt om că simte repulsie îmi pare rău, domnule avocat, dar sunt dezamăgită. E urât ce faceţi că îmi răstălmăciţi cuvintele, eu nu am spus de femeia aceasta că este un model", i-a răspuns Simona Gherghe lui Daniel Ionaşcu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel