Sile Cămătaru dorește reconversie profesională

Sile_Camataru
Sile_Camataru

Vasile Balint, alias Sile Cămătaru, acționează ca și cum reabilitarea socială a sa și a familiei sale a devenit un scop în viață. După ce s-a angajat ca agent de vânzări la o firmă care vinde vopseluri, Sile Cămătaru vrea să avanseze în carieră și să devină PR-ul companiei.

După ce a fost eliberat din închisoare cu puţin înainte de Crăciun, Sile Cămătaru s-a angajat la o firmă de comercializare a vopselurilor pe post de vânzător door to door, iar acum vizează postul de PR.

Potrivit declarației fiului său, Mario Balint, Sile Cămătaru "vinde vopsele şi, neoficial încă, este PR. Pentru că în ciuda tuturor lucrurilor este cunoscut. Este imaginea firmei, face reclamă la firmă", informează Realitatea.net

Pentru a uita de vremurile petrecute în închisoare, tatăl și fiul Balint au  planuri mari legate de reabilitarea lor în societate.

"O să încerc împreună cu tatăl meu să intrăm în rând cu ceilalţi oameni , să ne facem şi noi o afacere, că eu asta am aşteptat în toţi aceşti ani, să vină tatăl meu",a mai spus Mario, fiul cel mare al lui Sile Cămătaru.

Citește și:

Sile Cămătaru câștigă bani din vânzări door to door

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel