Sibiu, protest. A sunat la 112 după ce a luat amendă

Protestatarul amendat duminică pentru injurii a sunat la 112 în cursul nopţii, pentru a cere consultanţă juridică, a declarat luni, pentru AGERPRES, şeful Jandarmeriei Sibiu, Costel Dogaru.

'El a sunat azi-noapte pe 112 spunând că a fost la miting şi la sediul Jandarmeriei unde a fost amendat şi a spus că nu ştie ce să facă. I s-a explicat că poate să se adreseze instanţei', a explicat Dogaru. Potrivit sursei citate, bărbatul care este din Braşov a fost ridicat de jandarmi, din faţa sediului PSD, după terminarea protestului de duminică seara, transportat cu duba până la sediul Jandarmeriei, unde a fost legitimat şi sancţionat cu 1.500 de lei 'pentru instigare la tulburarea liniştii publice, refuz de legitimare şi adresarea de injurii'.

A dorit să schimbe traseul

Protestatarul a dorit schimbarea traseului de duminică, însă organizatorii i-au explicat că vor deranja melomanii din Piaţa Mare, care se bucurau de un concert al Feliciei Filip. Nemulţumit, bărbatul a revenit la sediul PSD Sibiu, imediat ce se terminase mitingul, unde a înjurat şi a zbierat, motiv pentru care jandarmii l-au ridicat. Organizatorul protestului autorizat de duminică, Doru Apostol, a declarat că acest bărbat nu face parte dintre organizatorii protestelor de la Sibiu. Acesta a fost singurul protestatar amendat de jandarmii sibieni. La mitingul de duminică seara, de la Sibiu, au participat peste 2.000 de oameni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel