Show-ul American Idol, anulat după 15 sezoane

Fox renunță la formatul unul dintre cele mai vechi formate de talente din SUA, American Idol. 

„Nu a fost o decizie ușoară. American Idol a fost o parte vitală pentru evoluția postului Fox și am petrecut mult timp vorbind cu producătorii despre viitorul American Idol și am ajuns împreună la concluzia că a venit vremea să încheiem show-ul" a declarat Gary Newman, președintele și unul dintre directorii executivi ai Fox, citat de ew.com.

Dana Walden, director executiv al Fox, a declarat presei că a fost o decizie foarte dificilă și a dezvăluit că în ultimul sezon al show-ului vor apărea foști jurați ai American Idol.

CITEȘTE ȘI: Jeniffer Lopez, rochie FABULOASĂ purtată la American Idol -VIDEO

„Mulți foști concurenți și judecători și-au arătat entuziasmul în legătură cu acest ultim sezon", a mai declarat Dana Walden.

Sezonul 15 al American Idol va avea aceeași jurați ca și în ultimele două sezoane: Jennifer Lopez, Keith Urban și Harry Connick. Printre cei care au jurizat show-ul în cele 15 sezoane s-au numărat Paula Abdul (timp de 7 ani), Simon Cowell (8), Randy Jackson, Ellen DeGeneres, Steven Tyler, Mariah Carey și Nicki Minaj. American Idol a fost unul dintre cele mai puternice show-uri din SUA în termeni de audiență. Producția a avut un vârf de 36 de milioane de telespectatori în 2006, în cadrul finalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel