Mesaje de Sfântul Ilie. Cui îi spui "La Mulți Ani" astăzi

Mesaje de Sfântul Ilie. Cui îi spui "La Mulți Ani" astăzi / Foto: Pixabay, de Jan Vašek
Mesaje de Sfântul Ilie. Cui îi spui "La Mulți Ani" astăzi / Foto: Pixabay, de Jan Vašek

În articol găsești mesaje de "La Mulți Ani" de Sfântul Ilie.

Sfântul Ilie este sărbătorit pe 20 iulie. Peste 140.000 de români îşi sărbătoresc astăzi onomastica. Conform Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date, este vorba despre 103.655 de bărbaţi şi 38.946 de femei. Vezi mai mult AICI.

În ceea ce priveşte prenumele masculine sărbătorite miercuri, cel mai des întâlnit este Ilie, urmat de Elias. Se mai întâlnesc şi următoarele prenume masculine: Eliade, Elie, Elis, Ilia, Uiev, Ilieş, Iliuş și Lică.

La femei, cel mai des întâlnit prenume care se sărbătoreşte de Sfântul Ilie este Ilinca, precum şi Lia. Mai sunt întâlnite prenumele feminine: Eliana, Elis, Ilia, Iliana, Ilincuţa, Iliuţa și Lica.

Mesaje de "La Mulți Ani" de Sfântul Ilie

Dacă ai vreun prieten sau o rudă care poartă unul dintre aceste nume ar trebui să îi spui "La Mulți Ani" astăzi. Mai jos găsești câteva mesaje de felicitare pentru ziua de Sfântul Ilie.

1. Azi, de ziua numelui, îţi urez şi eu să fii iubit şi să ai parte de tot ce îţi doreşti. La mulţi ani!

2. Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

3. Cu ocazia sărbătorii Sfântului Ilie, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

4. De ziua numelui tău, îţi doresc să-ţi fie bine, să ai noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani, Ilie.

5. La mulţi ani şi fie ca Sfântul Ilie să te călăuzească mereu!

6. Dragă Ilie, de ziua numelui tău îţi dorim un sincer „LA MULŢI ANI” să ai parte de mulţi bani, sănătate şi voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!

7. Felicitări cu ocazia acestei zile, îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Ilie!

8. Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se împlinească! La mulţi ani!

9. Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani! 

10. Îţi urez La multi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Ilie pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

11. De toți ai fost tu azi numit, în lăcaș Sfânt chiar pomenit! Mă alipesc gingaș și eu, dorindu-ți bine mereu. Numele ce-l porți de Sfânt, poarta-l cu mândrie multă! Să-ți dea putere și tărie, ani sănătoși și bucurie! Un înger păzitor .. îți doresc eu ție!

12. Dumnezeu mi-a dat familia, Sfântul Ilie, al cărui nume îl porţi mi te-a dăruit, pentru a mă bucura de o astfel de o căsnicie. Mă bucur că ai apărut în viaţa mea, că am şi voi avea bucuria de a trăi şi simţi o iubire adevărată! Să îţi fie viaţa binecuvântare şi bucurie întocmai ca numele sfânt pe care îl porţi!

13. Draga Iliuță, sper ca mesajul meu să nu fie la fel de călduros ca vremea de afară. Îți doresc să ai parte de multă sănătate și îți urez tot binele din lume. La mulți ani!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel