Sergiu și Andrei, noii matinali de la Kiss FM

Sergiu și Andrei și-au făcut miercuri debutul la Kiss FM printr-un super-matinal de trei ore de glume, muzică și concursuri live. 

Printre cele mai discutate subiecte s-a numărat și lansarea iPhone 6 și a iPhone 6+. În vreme ce Sergiu le-a mărturisit ascultătorilor Kiss FM că ar vrea să-și cumpere noul gadget, Andrei s-a declarat fan Samsung „Au apărut iPhone 6 și iPhone 6+, care este mai mare.

În sfârșit o să putem să jucăm ping pong împreună" a râs Sergiu. „Eu am văzut tot felul de știri cu cozile de la magazine. Mi se pare incredibil cum oamenii aceia sunt dispuși să doarmă ca niște săraci în stradă doar ca să poată părea bogați după aceea" a fost de părere Andrei.

Citește și: Războiul vedetelor cu Kiss FM, într-o melodie - VIDEO

„Dacă era și la noi coadă, se așezau și oamenii în vârstă din nostalgie. Dacă erau și români la coadă, cred că avansau 120 de poziții doar pentru a zice: 'Vreau să întreb și eu ceva'" a glumit Sergiu.

„Băi, ce mă enervează ăștia care spun: 'Doar mă uit, doar mă uit!' și apoi: 'Hai, că și cumpăr'" i-a dat Andrei dreptate colegului de matinal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel