Serena Williams, în optimile de finală ale turneului WTA de la Indian Wells

Serena Williams, numărul unu mondial, s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA de la Indian Wells (Statele Unite), dotat cu premii totale în valoare de 6.134.605 dolari. Ea a învins-o în două seturi, 7-6 (7/2), 6-0, pe Iulia Putințeva, din Kazahstan, într-o partidă disputată duminică.

După un debut dificil de meci, cea mai mică dintre surorile Williams și-a regăsit ritmul în setul al doilea, surclasând-o pe numărul 56 mondial.

În turul următor, Serena Williams, care a revenit în 2015 la Indian Wells, după un boicot de 14 ani, o va avea ca adversară pe Katerina Bondarenko, din Ucraina, care a dispus cu 3-6, 6-4, 7-6 (9/7) de compatrioata sa, Lesia Țurenko.

Cehoaica Petra Kvitova, numărul 8 pe lista capilor de serie, a atins la rândul ei faza optimilor de finală la turneul californian, după victoria în trei seturi, 6-3, 4-6, 7-5, înregistrată în fața suedezei Johanna Larsson.

Kvitova o va avea ca adversară în optimi pe americanca Nicole Gibbs, care a dispus cu 6-0, 6-4 de Iaroslava Șvedova, din Kazahstan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel