Senatorul Alfred Mihai a demisionat din PC: Am pus bazele unui nou partid

Demisie din Partidul Conservator anunțată, luni, în plenul Senatului.

Senatorul PC Alfred Mihai a anunțat, luni, că a demisionat din PC şi că a pus bazele Partidului Puterii Umaniste Social Liberale, informeaza Agerpres.

"Ca senator ales în Circumscripţia nr 42, colegiul 7, din 5 iunie nu mai sunt membru al PC şi am pus bazele unui nou partid - Partidul Puterii Umaniste Social Liberale. Ca atare, îmi dau demisia din grupul parlamentar liberal-conservator şi voi activa ca senator, membru fondator al grupării umaniste", a declarat, luni, în plenul Senatului, Alfred Mihai.
 
Anunțul demisiei senatorului Alfred Mihai survine la doar câteva zile după ce organizația PC a celei mai mari comune din țară, Florești (județul Cluj), a demisionat în bloc si a trecut la Partidul Puterii Umaniste.
 
Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) este fondat de tineri care cred şi susţin doctrina umanistă lansată de profesorul Dan Voiculescu în 1992, precum şi de lideri marcanţi ai Partidului Conservator.
 
Reprezentanţii Partidului Puterii Umaniste social-liberal spun că se adresează clasei de mijloc din România şi susţin promovarea capitalului autohton.
 

Partidul Puterii Umaniste, înființat de nemulțumiții din Partidul Conservator


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel