Șeful serviciului de spionaj extern al Rusiei, GAFĂ de proporții. Credea că se discută despre anexarea Lugansk și Donețk. Putin: Nu despre asta vorbim, stai jos - VIDEO

Șeful serviciului de spionaj extern al Rusiei a făcut o gafă de proporții ieri, la reuniunea Consiliului rus de securitate.

Şeful serviciului rus de informaţii externe (SVR), Serghei Narîşkin, a făcut o gafă de proporții ieri, la reuniunea Consiliului rus de securitate, chiar în fața președintelui Vladimir Putin, transmite Pro Tv.

Acesta era audiat de liderul de la Kremlin înainte de a fi luată decizia de recunoaștere a independenței regiunilor separatiste Doneţk şi Luhansk din estul Ucrainei. Printre participanții la această reuniune s-a aflat și Narîşkin, care a fost întrebat de Putin dacă susține propunerea de a recunoaște independența acestor regiuni. Însă, șeful serviciului rus de informaţii externe, pare că nu știa exact ce trebui să spună la acest consiliu, bâlbâindu-se. Acesta pare că a înțeles că de fapt, acolo se discuta despre anexarea Republicilor Populare Lugansk și Donețk. Putin s-a enervat când l-a auzit și l-a luat la rost în fața tuturor.

Putin: Nu despre asta vorbim, stai jos 

Vladimir Putin: Propuneți să începem negocierile…
Serghei Narîşkin: Nu, eu…
Vladimir Putin: … sau să recunoaștem suveranitatea republicilor?
Serghei Narîşkin: Eu eu aș fi pentru…
Vladimir Putin: Vorbește pe șleau!
Serghei Narîşkin: Aș sprijini propunerea de recunoaștere a ..
Vladimir Putin: Ai sprijini ori chiar susții, fii direct, Serghei Ievghenevici!
Serghei Narîşkin: Susțin propunerea…
Vladimir Putin: Atunci spune așa!

Serghei Narîşkin: Păi spun: sprijin propunerea Republicilor Donetsk și Luhansk de a se alătura Federației Ruse.
Vladimir Putin: Păi nu despre asta vorbim noi acum, nu asta e în discuție. Întrebarea e dacă le recunoaștem sau nu independența?
Serghei Narîşkin: Susțin propunerea de a le recunoaște independența!
Vladimir Putin: Foarte bine, stai jos, mulțumesc!

VEZI ȘI: Putin a ordonat armatei ruse să intervină pentru menținerea păcii în Donețk și Lugansk. ”Spun ceva ce nu am spus NICIODATĂ... Ei au scuipat pe avertismentele noastre!”

Cum le-a fost prezentată rușilor situația din Donbas de televiziunea de stat

Este important de precizat că ieri, la începutul reuniunii Consiliului rus de securitate, Vladimir Putin a spus în fața celor prezenți că nu a discutat cu nimeni înainte de acea întâlnire despre recunoașterea independenței Republicilor Populare Donețk și Lugansk pentru a auzi "părerea sinceră" a înalților oficiali prezenți, dând impresia că întâlnirea se desfășoară în mod democratic.

O mică parte din discursul lui Putin fusese difuzată aseară pe postul de televiziune de stat, Pervîi Kanal. În paralel cu aceste mici secvențe din cadrul reuniunii Consiliului rus de securitate, pe post au fost difuzate imagini din Donbas cu clădiri și grădinițe distruse de bombardamente, despre care jurnaliștii ruși spuneau că au fost atacate de Armata Ucraineană. Cât despre bâlbele șefului serviciului de spionaj extern al Rusiei, presa lui Putin, nu le-a arătat aseară la TV. Precizăm că Pervîi Kanal este canalul rusesc cu cea mai mare acoperire națională controlat în proporție de 75% de guvernul Rusiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel