Sectorul 4, intevenție pentru degajarea copacilor căzuți din cauza furtunii

[] []

25 oct 2017 / 15:09
Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

În Sectorul 4,  încă de la primele ore, angajații primăriei și ai ADP 4 au acționat pentru înlăturarea arborilor doborâți de vântul puternic. 

Cea mai dificilă intervenție a avut loc în curtea Spitalului Clinic de Psihiatrie "Prof. Dr. Al. Obregia", acolo unde în seara de marți, un copac a căzut peste acoperișul uneia dintre secții.

Urmare a fenomenelor meteo din ultimele ore, în sectorul 4 au căzut 34 de copaci și au fost avariate 12 autoturisme. După aceste evenimente neprevăzute, Primăria Sectorului 4 este gata să intervină și să-i despăgubească pe proprietarii mașinilor distruse.

Autoritatea Locală deține o poliță de asigurare, care permite acoperirea sumelor de bani necesare reparațiilor vehiculelor avariate.

[citeste si]

Prin urmare, toate persoanele cu domiciliul în sectorul 4, aflate în situația menționată mai sus sunt așteptate în zilele următoare la sediul Primăriei Sectorului 4, din Grand Arena Mall, etaj 1, bulevardul Metalurgiei nr. 12 - 18.

Ulterior, în baza procesului de constatare emis de reprezentanții Direcției Generale de Poliție Locală Sector 4 sau ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, toate cererile de despăgubire vor fi soluționate în regim de urgență.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27